26 maj 2011

Träning

Jag har verkligen älskat att träna tidigare i mitt liv. Men sedan jag och Erik blev tillsammans har det inte blivit så mycket av det, och jag har nog blivit latare och latare haha. Det känns som att det räcker med all hans träning.
Jag är medlem i Buzzador och fick tidningen Fitness som tack för att jag buzzade en produkt, men jag har inte ens tittat i den. Jag gillar inte när det blir sån träningshets och man måste äta på ett visst sätt osv.. Jag tycker att man ska ha balans i livet och inget får bli för extremt! Då mår man inte bra, man måste få njuta av det goda i livet också!
Jag fick ett mejl angående hur min kropp har återhämtat sig efter graviditeten och på vilket sätt jag fått tillbaka min kropp osv. Svaret är att jag inte gjort någonting annorlunda än innan. Jag har inte tränat något förutom alla promenader såklart, och ätit precis som jag alltid gjort! Jag kan nog tacka min mamma för bra gener, men jag tror också att det är för att jag är ganska bra på att äta lagom av allt. Jag skulle gärna ha behållt några mammakilon, jag gick upp ca 16 kg, men allt och lite till är nu borta.

Jag kände ingen stress alls med att få tillbaka min "gamla" kropp, även om alla gravidkilon försvann ganska fort. Däremot så är tex. inte brösten riktigt desamma som innan, och kommer nog aldrig bli det heller, men vad gör det?! Jag var inte särskilt rädd för att få bristningar på magen, hade jag fått det så hade det ändå varit för något väldigt fint och hade varit stolt över dem! ♥
Stooora magen i vecka 39
Två dagar efter förlossningen

Den mycket vita magen ca 5 månader efter förlossningen


1 kommentar:

  1. Jag avskyr träningshets och fattar verkligen inte grejen. Man ska träna för att kroppen är gjord för att röra på sig, man mår bättre och får mer energi och kraft. Jag älskar träning, har alltid gjort. men det är ju skillnad på "vanlig" träning och tex fitnessträning. Jag skulle inte kunna leva utan att röra på mig. F&S, powerwalks, cykling och löpning är det jag kör och jag älskar det. Träningen ska ju vara roligt och lustfyllt också, såklart.

    Att få tillbaka sin gamla kropp efter en graviditet...Ja, jag kan säga att jag gick upp 24 kg och alla är borta. Men kroppen har ju förändrats ändå, höfterna är bredare tex. Men jag vill bli stark som innan, vad vågen visar är inte det viktigaste. Det viktigaste är att man har en stark och frisk kropp! Därför tränar jag:)

    Hoppas du finner lusten igen!

    SvaraRadera