26 maj 2011

Min stora tjej

Hej fina ni!
Idag hörs vi ovanligt sent, jag och Juni har nämligen haft fullt upp idag.
På förmiddagen kom en kille från Insekta hit, jag har nämligen upptäckt några små MYCKET ovälkomna kryp här hemma. Så jag var inte sen med att ringa dem.. Tur nog var det bara gräsbaggar typ, så han sprejade nåt medel vid fönstret så dom inte skulle vilja komma in igen. Jag hatar verkligen alla slags kryp, Erik är likadan. Så ingen av oss vill ta bort dom, men oftast blir det Erik som måste haha.

Efter det besöket var det tänkt att vi skulle till öppna förskolan, men Juni bara sov och sov.. Jag försökte försiktigt gå in och peta lite på henne, men när hon inte ville vakna så lät jag henne sova. Så det blev en tur till Elgiganten för en ny diskmaskin istället. Det var nog min turdag, för den vi hade tänkt köpa var en utgående modell, så vi fick köpa den till ett superbra pris!

Sedan blev det en fika på Viskan med Erik och Johan, fika är vi mycket duktiga på i denna familjen! Jag har fått sånt sug efter glass just nu, äter det flera gånger i veckan! Jag och Johan hann även med lite shopping innan vi gick hemåt igen.

På eftermiddagen så blev det ännu mer fika hos en mammakompis. Juni var äldst av alla bebisar, stora tjejen! Annars brukar hon alltid vara yngst. Hon såg så stor ut när hon satt där och tittade på alla små sötisar som låg ner på sina filtar. Min fina älskling vad tiden gått fort sen vi fick dig, du var ju nyss i magen ♥ Nu tar Juni sig äntligen framåt, det går inte fort men det går. Så kul för henne som hon har tränat och tränat!

Nu springer Erik upp och ner för trappan när Juni somnar och sedan vaknar och gråter. Inte alls likt henne, hon brukar aldrig vakna när hon väl har somnat. Jag vet inte riktigt vad det är, men helt hundra är hon inte. Det är säkert bara att hon är trött efter att ha varit så sjuk, men för säkerhetsskull blir det nog en samtal till BVC imorgon för att lugna oss...

Har tyvärr inte så mycket bilder från dagen, så jag bjuder på två bilder när Juni var mini ♥
Det finaste man har sätter man på bordet

Lilla Juni med gulsot, hon såg ut som hon varit på solsemester haha.

1 kommentar: