24 maj 2011

Tidig morgon och skor

Ja tanken igår var att bara låta Juni sova 30 min på sin sista nap mellan 17.45-18.15, för att nattningen skulle gå lättare tänkte vi, om hon var ännu tröttare. På kvällen var hon gnällig, riktigt riktigt gnällig! Så efter kl 20 gav vi upp och Erik gick ner, läste sagan och la henne i sängen, och vet ni vad hon gjorde? Hon somnade själv i sin säng! Jättebra! Men att det  var morgon kl 6.10 var mindre bra tyckte jag, så det är en riktigt trött mamma just nu.. Tyvärr så är jag inte särskilt morgonpigg. Men vi låg kvar och myste till kl 8 i alla fall.

Nu ska jag beställa ett par rosa converse till min lilla plutt som just nu helst går och står, men mycket hjälp såklart! Jag köpte ju även ett par skor på Åhlens för ett tag sedan. Tyvärr så satt dom så hårt så hon blev blå runt fotleden. Så jag tog ut gummibandet som satt för hårt och satte dit ett nytt, mycket lösare. Vet inte hur dom tänkt där, för gummibandet såg ut att passa en förtidigt född bebis ungefär. Det kan inte finnas någon större bebis som dom passar på...

På den högra foten har jag inte hunnit klippa av bandet...


Från http://www.babyshop.se/

4 kommentarer:

 1. Fina! Lo har likadana fast röda med små små små såna där rosa blommor på ;) :)

  SvaraRadera
 2. .. men konstigt att de satt för hårt. Har inte provat Lo's skor på henne på ett tag nu då de sist var alldeles för stora. Ska göras.

  Dock ska jag också köpa några converse i England, åker dit om en Månad snart precis :)

  SvaraRadera
 3. Titta va lite träning kan göra ;-) nästa resa upp så kommer jon gå sen :-)

  SvaraRadera
 4. Conversen är super när de precis börjar stå och lära sig gå.. halkar inte alls och sitter klockrent på foten! Ellen slet nästan ut sin helt ;)

  SvaraRadera