23 maj 2011

Kryp

Godmorgon!
Här började dagen kl 7, lite väl tidigt tycker jag, men då övade Juni på sin krypteknik i sängen så det var bara att kliva upp..
Juni är så nära att krypa, innan hon blev sjuk tog hon några små krypsteg framåt, men nu står hon bara på alla fyra och gungar. Vilken dag som helst kommer hon nog på hur man gör tror jag...

Idag har vi inga speciella planer, en prommis i solen blir det nog. Annars tar vi det bara lugnt och hittar tillbaka till gamla rutiner igen. Jag tycker det är svårt att få till sömnen bra på dagen, Juni är precis emellan två och tre sovpass. Om hon skulle få somna för natten vid 18.30 skulle det nog räcka med två, men det är alldeles för tidigt tycker jag. Dessutom sover hon gärna 4-5 timmar under dagen vilken är lite väl mycket. Då blir nattsömnen kortare istället...  Jaja inte så kul för er att veta kanske... :)

Nu ska jag fixa klart tackkorten efter Junis dop. Ha en bra dag fina ni!
6 kommentarer:

 1. tack tack :)
  hihi, ja ;)

  SvaraRadera
 2. Söt söt söt! Ja men snart kan hon ju ha tofs, och innan dess så kan hon ju ha söta diadem som på fotona ovan.

  Jag håller också på att i akta Lo när hon ligger på golvet. Hon kröp/ålade sig på riktigt i förrgår, men ja bakåt. Inte framåt. Dock har jag hört att de flesta bebisar börjar krypa bakåt istället för framåt. Oh visst är det spännande att följa deras utveckling, tycker bara det går för fort. De blir så stora så snabbt <3

  SvaraRadera
 3. Sv - Ja vi har haft otroligt mycket hjälp av den boken, beskriver allt dom går igenom på ett så bra sätt. Alla faser och vad dom upplever och går igenom. Nej fy, 5min metoden är inget jag heller skulle göra, aldrig i livet. Och ja, alla föräldrar känner likadant när det är någonting med ens barn. När man inte vet och dom är lessna, det är inte alls roligt. Men utveckling brukar alltid vara svaret i denna åldern.

  SvaraRadera
 4. Moa började krypa på riktigt precis på sin 9 månaders dag. Hade övat ett tag, sen var det bara att sätta fart. Nu är hon på andra sidan stan om man släpper henne med blicken haha:-) Så det släpper nog snart för er tjej också, dom måste få till tekniken bara hihi. Det är så härligt att se den där lilla rumpan krypa iväg:) Tänk sen när dom börjar gå också, då är "vilan" över!

  Åh har ni en tjej som gillar att sova länge annars? Vad skönt! Vår dam ska alltid upp mellan 6-7 på morgonen, hon är av dom morgonpigga typen;) Tur att jag är likadan, men visst vore det skönt om hon kände för att sova till tex 8-9 någon gång haha!

  SvaraRadera
 5. Men vad har vi här för en liten prinsessa?! Herregud så söt hon är :D

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart diadem på en söt tjej!

  Skönt att höra att fler gjort så och klarat av att sluta på ett smärtfritt sätt! :)

  SvaraRadera