24 maj 2011

Regn och sol

Oj vilket konstigt väder vi har. Ena sekunden skiner solen, sedan regnar det, och sen skiner solen samtidigt som det regnar.. Svårt att planera dagen när det är sånt väder tycker jag. Men det är väl bättre än att det bara regnar antar jag.

Idag har vi haft ännu en lugn dag. Inte riktigt jag, att ta det lugnt alltså.. Jag älskar när det händer saker runt omkring mig, men nu verkar Juni nästan återställd så snart blir det massa bus med mammakompisarna igen!
Erik, Oscar och Johan, alla tre bröder alltså, har åkt till Göteborg för att göra Avenyn (vad nu det innebär?) och sen gå på Inflames restaurang. Erik och Johan älskar InFlames, men det är ingen musik som jag föredrar riktigt... :)
Jag, Juni och Tindra har en riktig tjejkväll här hemma ikväll. Jag har hyrt film till mig och köpt bananer i pyjamas till Juni haha.

Juni verkar ha förstått att hennes mamma gör i princip vad som helst för henne, hennes pappa med såklart, men ibland kanske jag kommer lite väl fort bara hon piper till. Tre nätter i rad har hon varit omöjlig att natta när jag försökt, men igår när Erik provade sa hon inte ett ljud. Samma sak idag när hon skulle sova efter lunch. Jag försökte men hon blev bara arg, så Erik tog över och vips så sov den lilla busen. Inte ok att köra med mamma när man bara är 8 månader haha :) Så vi får se hur nattningen går ikväll när jag är ensam hemma.
4 kommentarer:

 1. Vi lät också lappen sitta kvar till en början (fick tips om att lapparna kommer bli populärast i nån period) men efter ett tag kändes det som om dom bara var ivägen, så då klippte jag bort dom. Vi har dock sparat lapparna på hans andra leksaker från Ikea:)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kläder hon har på sig på bilderna! :-)

  Här är det tvärtom. Peter kan försöka natta hur länge som helst vissa kvällar, men så kommer jag in och lägger mig bredvid så blir det knäpptyst med en gång... Men på dagarna verkar Peter oftast duga bättre än mig, haha :-P

  SvaraRadera
 3. vilken underbart fin mössa hon har på bilderna, ljuvlig!

  SvaraRadera
 4. Himla underbar mössa!

  SvaraRadera