28 maj 2011

Shopping i Ljunget

Hej på er
Juni verkar storstrivas här i Ljungby, speciellt när favoriten farbror Johan är här. Gud så dom har busat och lekt! Hon var hur go och glad som helst till kl 21 igår, och somnade sedan utan en enda protest. Skönt! Juni visade oss också att hon kan ligga på magen och sedan sätta sig upp på rumpan igen! Vi stod och hejade på bredvid och hon tyckte nog att vi var knäppa haha!

Imorse fick jag sovmorgon, så nu är det en utsövd mamma som sitter här och bloggar. Idag har vi shoppat på stan. Det blev morsdagspresenter, kläder till Juni och en present till min prinsessa för att jag tycker att hon kämpar på så bra med sina onda tänder. På tal om kläder så känns det som att Juni har haft storlek 68-74 hur länge som helst! I alla fall sedan hon var 4-5 månader gammal. Och än så länge är dom inte i närheten av att vara för små. Jag längtar efter att få köpa lite nya klänningar till henne :)

Nu ska vi grilla med familjen och sedan blir det fotboll på tvn tydligen.. Erik säger att det här är det aaaaabsoluuut bästa matcher ever!!! Men så säger han om varje match! Det är inte min bästa lördagsunderhållning direkt, men jag får ju umgås med mina favoriter!

Hoppas ni har en fin helg! Jag är så glad att ni tittar in här varje dag ♥

Å tack mamma, en present!

Ååå en häst, precis vad jag ville ha!

Tindra och Juni delar som vanligt på allt!

1 kommentar: