1 maj 2011

Nackspärr och konstigt väder

Vilken konstigt väder det är idag, på ena sidan sol och blå himmel och på andra sidan svarta moln. Konstigt.. Jag känner faktiskt att det gärna får komma lite regn idag. Vi har hyrt film och jag tycker det är så mysigt att sitta inne när det regnar, titta på film och tända ljus..

Imorse när jag satt och åt frukost så kände jag helt plötsligt hur det gjorde jätteont när jag rörde nacken, och där kom nackspärren. Det gjorde så himla ont så jag började gråta, jätteläskig känsla! Det kom så plötsligt och gjorde så ont! Jag kunde liksom inte röra nacken alls.. Har aldrig varit med om detta tidigare. Nu känns det lite bättre, men jag är helt sne haha.
Erik tyckte att vi skulle ringa hans massör, men då kommer hon knäcka min nacke och det är jag livrädd för.

Fick en fråga angående min kamera, det är en Canon G12 och jag är supernöjd med den! Den tar riktigt bra bilder, men den är ändå inte alls lika stor som en systemkamera.
Hahaha ser ni hur sne jag är?!

Ena sidan

Samma tid men andra sidan himlen

2 kommentarer:

 1. Aj aj aj, hoppas nackspärren går över :-(

  Svar på inlägget "Gravid": Ja, vissa bebisar blir ju till på ett försök och för andra tar det ju flera år tyvärr :-/ Men så är det, och i nuläget finns det ju inte så mycket man kan göra. Jag har läst att man kan höra av sig till MVC om mensen inte är tillbaka efter ett år, men det är ju ändå fyra månader kvar. Känns så tråkigt att vänta...

  Tack för den fina kommentaren, det värmer <3. Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, det är ju jättenära där vi bor. Vi ska börja på babysång i Birgittakyrkan till hösten :)

  Och stackare med nackspärr. Hoppas det är bättre imorgon!

  Kram

  SvaraRadera