4 maj 2011

Mysdag och mammagrupp

I förmiddags har vi varit på min mammagrupp genom BVC, skönt att det finns mycket sånt att göra. Speciellt för oss som inte kommer härifrån och har så långt till våra nära och kära.

Junis mage är fortfarande ganska dålig, ovant när hon annars är så hård. Barnkliniken trodde att hon bara blivit lite irriterad i magen, det är alltså ingenting som smittar! Hon är ju dessutom vaccinerad mot magsjuka så det kan hon inte få.
Så nu ska hon äta snäll mat, dvs kokt potatis, kokt fisk, inga kryddor, blåbär, rivet äpple, majsvälling, extra fett i form av olja och inga mjölkprodukter. Det kunde vara så att hon fått tillfällig laktosintolerans och att det är därför magen är så här. Annars är hon pigg, hungrig som vanligt och världens gladaste, så sjuk är hon ju inte..

Nu ligger jag och Tindra och myser i soffan när Juni sover middag. Mina fina Tindris som tar sitt uppdrag som storasyster på fullaste allvar. Jag behöver ingen babyvakt, för minsta ljud från Juni på nedervåningen säger Tindra till ♥

Jag ringde nyss till SVT och sa att jag måste tacka nej till att vara med i Hinsehäxan då det var mitt under vår semster. Men då fick jag några andra dagar i juni som jag ska vara med istället, så det var jätteroligt. Tycker det är så kul att göra såna jobb ibland!
Så fort jag kommer hem åker myskläderna på. Gör ni också så?!


Tindra vet hur man softar..

1 kommentar: