3 maj 2011

Mumsigt och världens bästa pojkvän

De senaste dagarna har jag haft noll matlust. Vet inte varför, men den enda som är riktigt gott är sötsaker. Och då är det ju det som äts såklart. Jag har varit jätte känslig för allt som skulle kunna vara lite äckligt, som vissa lukter, kladdig mat och kött. Jag höll på att kräkas när jag stod och stekte kycklingvingarna till Erik och Oscar idag. Nu låter det som att jag är gravid haha, men det är jag absolut inte! Här ska vi njuta av Juni i minst några år till..
Nu tycker nog ni också att detta är äckligt (Erik höll på att dö ), men jag stekte banan och ananas och åt det tillsammans med choklad och kolaglass. Vilken blandning va?!
Nu ska killarna kolla på väääärldens bästa fotbollsmatch och jag ska läsa lite bloggar. Har ni några bra att tipsa mig om?

Idag fick jag ett telefonsamtal om att de ville ha med mig som statist i SVTs nya serie Hinsehäxan som spelas in nu under maj-augusti. Får se hur det blir då vi är borta mycket under sommaren, den enda gången Erik är ledig.. Men det hade varit kul!

Ha en bra kväll mina sötnötar!


Bad Erik om ett glas vatten och en alvedon, fick denna drink som påminner mig om Gran Canaria..

2 kommentarer:

 1. helt ärligt så verkar det hur gott som helst!
  Man har nog konstiga "cravings" efter graviditeten.. haha.
  Jätte underbar blogg! :)

  Kram cazandra

  SvaraRadera
 2. Ann-Charlotte4/5/11 21:11

  Här är en blogg som jag tror att du skulle gilla, jag tycker hon skriver jättemånga kloka och tänkvärda saker! :-)

  www.underbaraclara.nu

  Kram till er alla!

  SvaraRadera