22 maj 2011

Middag för två

Riktigt mysig söndagskväll har vi haft! Lövbiff med potatismos och supergod sås. Erik fixade efterrätten som blev jordgubbar med turkisk yoghurt, honung och riven choklad. En riktig uppladdning inför kvällens jobbiga nattning...
Vad har hänt med dom mysiga nattningarna i famnen?? Juni gråter sig till sömns... Ingenting är bra och det enda som går är att ha henne i famnen och låta henne vara ledsen innan hon somnar. Tredje natten i rad som det är så här, och jag hoppas det var sista! Hon har också fått ett nytt gråt eller vad man ska säga, det låter annorlunda.. Kanske är det efter att hon varit sjuk, eller en tand, eller en utvecklingsfas... Något är det i alla fall som inte är som det brukar med vår prinsessa!


3 kommentarer:

 1. Dom kan också gå igenom seperationsångest i den här åldern. Jag rekommenderar boken Växa och upptäcka världen, den är jättebra! Svår att få tag i kanske, men GULD värd! Jag tycker det låter som utveckling/seperationsångest och som sagt, hon är ju i den åldern nu. Vi har haft en jobbig period med våran tjejs nattning/sömn nu, som aldrig varit något problem förr. Och det skiljer väl bara någon månad mellan våra om jag ej minns fel? Moa är 9,5 mån ca. Men det är inte lätt att veta exakt vad det är, man kan analysera i evigheter!

  Man får stå ut, hänga i, hjälpas åt. Det kommer att gå över!

  SvaraRadera
 2. Milo har varit likadan och är fortfarande ibland ! Han blir elva månader den 5 juni ! Han kan vakna på natten o vara otröstlig !

  På bvc var de inte förvånade alls, det sägs att från ca 8-10 månader så får barnen separationsångest !

  Hoppas ni slipper det vareviga kväll/natt, vi har haft rätt jobbigt med nätterna :-/ !

  SvaraRadera