17 april 2011

Nya skor

Juni fick en 7-månaders present av mig, ett par fina skor/tofflor av märket Melton. Dom satt jättebra på henne, och är väldigt bra att ha när hon springer runt i gåstolen.

Idag har vi inte gjort mycket. Erik är fortfarande dålig, han bara sover och sover. Men magsjuka är det nog inte, tror snarare att han tränat för mycket och hårt i veckan och kroppen bara säger stopp! Nu har jag i alla fall fått i honom lite smörgås och päronsaft, annars har han inte ätit sen i förrgår stackarn..

Så jag och Juni har omgåtts på tu man hand sedan igår. Vi gick ut en prommis efter lunch, för nu äntligen har  solen nått Borås =) I stan var det polisbilar överallt, men så är det när Elfsborg spelar.. Sånt polispådrag behövs inte när BHC spelar! Dom har bara snälla supportrar.

Nu ska jag gå och byta blöja på min prinsessa. Eftersom att jag inte ammade så länge, ca en månad, så har Juni alltid varit ganska hård i magen (som många blir på ersättningen). Speciellt när vi gick över till NAN2. När Juni började äta mer mat och gröt så blev hon ännu hårdare i magen, så vi fick börja ge laktulos varje dag. Så vi har nästan aldrig varit med om att det gått igenom blöjan och kläderna, som många andra pratar om. Förrän nu... Tror att det kanske var pga att tänderna kom, för sedan tre veckor tillbaka är hon motsatsen till hård, och vi har varit med om en hel del nr2-incidenter som jag nog inte ska ta upp här. När man är mamma och pappa tycker man nästan ingenting är äckligt när det gäller ens barn, men ni tycker nog inte att det är lika kul att höra om haha.
Så nu har vi slutat med laktulosen och det funkar hur bra som helst ändå, skönt! Tänk att man kan bli så glad för så små saker som att ens bebis bajsar?!

5 stora polisbussar utanför Viskan.

2 kommentarer:

 1. Ja man vet verkligen att man är småbarnsförälder när man känner "YES" när det kommer bajs om bebisen är hård i magen, haha...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hur kommer det sig att du "bara" ammade i en månad? Jag har kämpat som en dåre med amningen nu i tre veckor, med smärta, sår och psykiska påfrestningar. Vet inte om det är värt det? Hur kändes det för dig? Jag vill helst bara strunta i amningen...

  Tack för gratulationerna och hälsa Erik krya på sig
  Kram Tove

  SvaraRadera