7 mars 2011

Ny vecka

Idag har vi varit på öppnis på förmiddagen. Så skönt att komma ut lite och prata av sig med andra mammor. Där kan man slappna av lite också, om Juni är jättetrött och sur så gör det inget, för alla mammor där vet ju precis hur det är.

Vi fick ju tipset att prova ge Juni mat för lite större barn, eftersom hon äter så dåligt (eller vägrar äta) all mat som är från 4 månader.. Så igår provade vi pasta med grönsaker från 6 månader, och det var tydligen hur gott som helst! Idag fick hon ekologisk lasange och det var också en hit! Så det var ett superbra tips, tack! Vissa barn vill nog ha mat med lite mer bitar i och mer smak, medan andra vill ha tvärtom!
Majskrokar är också jättegott men så kladdigt! Hon stoppar majskroken i håret, ögat och örat haha. Sedan geggar hon ut den över bordet...

Just nu är jag inne i en period när jag längtar väldigt mycket hem till Sundsvall.. Det känns faktiskt riktigt jobbigt att ha så långt till mina vänner och familj. Jag skulle vilja kunna åka hem till mormor och äta middag eller bara gå och fika med mina kompisar nån kväll. Här nere har jag ju saker att göra på dagarna, men kvällar och helger blir ibland lite långa... Men snart är det dop för Juni och då kommer vi hem till Sundsvall allihopa! :)1 kommentar:

  1. Haha, ja majskrokar verkar ju vara supergott enligt våra små - men superkladdigt för oss som ska tvätta rent dom efteråt ;-)

    Synd att ni inte kan komma på onsdag, hade varit kul att ses!

    Jag förstår att du längtar hem... Jag känner mig inte mer hemma någon annanstans än där jag bor just nu, men min Mamma som jag har en jättebra relation med flyttade många långa mil bort för 1½ år sedan. Det är riktigt jobbigt ibland, särskilt för henne nu när hon har ett barnbarn också, haha :-P

    SvaraRadera