14 mars 2011

Jobb

Erik åt hemlagade köttbullar och jag åt fiskgratäng med potatismos.
Mums, får jag smaka!

Idag efter Eriks tenta så åt vi lunch tillsammans på Tant Grön. Tycker det är god mat där och väldigt barnvänligt! Vi satt där länge, efter maten drack vi te, kaffe och åt kakor. Så mysigt att känna att Erik inte ska iväg någonstans, slippa stressa och bara umgås.. Jag har verkligen längtat efter den här tiden i flera månader!

Efter lunchen gick vi till polisen för att fixa ett pass till lilla damen eftersom vi snart åker utomlands. Det var inte det enklaste! Hon skulle sitta rakt, titta in i kameran och inte ha munnen öppen. Lättare sagt än gjort på en 5 månaders bebis... Men tillslut så gick det och hon blev superfin på kortet min lilla prinsessa!

Ikväll så lagade jag en jättegod köttfärssås som jag hittade här: http://www.bloggfamiljen.se/2011/03/11/lyxig-kottfarssas-deluxe/
Den smakade verkligen lyxigt! Det enda som saknades var ett glas rött vin till!

Idag så ringde det ett företag till mig ang ett litet jobb.. Väldigt oväntat och jag känner mig lite nervös.. Så jag ska dit imorgon och så får vi se hur det går. Det handlar bara om ett tillfälle och det är inte alls säkert att jag får det! Mer än så beärttar jag inte nu ;)

1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder, jag är så glad åt din blogg.
    Kram till er alla från mmm

    SvaraRadera