10 mars 2011

FikaIgår hade vi fika här hemma och det var riktigt trevligt! Tack för att ni ville komma. Jag bakade en kladdkaka på Romaniques recept http://romaniquecharlene.blogspot.com/ , och den var faktiskt supergod! Finns på hennes blogg! jag la dessutom i lite marshallows i smeten och det blev också gott tycker jag.

Inatt har vi sovit som prinsessor här hemma, i alla fall jag och Juni. Kl 22 somnade jag och vaknade inte en enda gång förrän när Juni villa ha mat kl 6.. Juni har så svårt att slappna av när vi är borta nu för tiden, på dagarna alltså. Så igår när vi gick hem från min mammagrupp kl 13 så sov hon från det tills vi väckte henne kl 17.30.

Nu blir det öppnis på Hulta för oss om en stund. Vädret är som igår, tråkigt!! Jag vill ha vår med blommor, bad, solglasögon och glass. Juni har ett par egna Rayban :)

En liten film när Juni äter majskrok!

2 kommentarer:

  1. Va roligt att du gillade receptet! Det äger!

    SvaraRadera
  2. Det är så roligt att se Tindra tillsammans med Juni. Våran Atlas är ju precis likadan och ibland känns det som att de du skriver och visar är taget rakt ur vårat liv :P

    Det ser exakt likadant ut hos oss när Alfred äter :P Nu när Alfred har blivit större så har han börjat mata Atlas. Så jämt när han får en majskrok eller ett smörgåsrån så bryter han isär det och matar Atlas med det ;P

    Så sött!

    SvaraRadera