9 mars 2011

Resa

Vi tänkte boka en resa utomlands nu, antingen till Kanarieörna eller till Kap Verde som är en ögrupp utanför Afrika. På båda ställena är det just nu 20-25 grader varmt, 20 grader i vattnet och 27-30 regnfria dagar under mars månad... Det låter ju inte helt fel!
Men jag tror ändå att det blir Kanarieörna, för det känns tryggast. Det finns bättre sjukvård om nåt skulle hända, kortare flygresa och så kan man dricka det vanliga vattnet. Det är inte heller lika varmt, men det kanske bara är bra eftersom Juni är ganska liten.
Nu står det mellan Gran Canaria, Teneriffa och Lanzarote. Nästan mest mellan de två första. Jag och Erik blir fort rastlösa så vi vill ha saker att göra, inte bara ligga stilla på en strand.

Det enda problemet är bara Tindra... Vi måste hitta en hundvakt här i Borås och det är inte så himla lätt. Annars kan vi inte åka. Vi tänkte först åka från Sundsvall där vi har många hundvakter, men alla resor därifrån var slut tyvärr.

Gran Canaria
Gran Canaria
Gran Canaria


Kanarieörna

Vem vill passa mig?

6 kommentarer:

 1. Hej Carro!
  Jag skulle mycket väl kunna passa henne. Men isåfall under vilka dagar? Hur länge? Tror det det funkar även fast vi har katter? KRAM!

  SvaraRadera
 2. har precis varit med vår 7 månaders på Gran canaria, var helt super! Perfet värme för de små =)

  SvaraRadera
 3. Kap Verde, dit vill jag :)
  Men förstår om ni börjar med kanarieöarna, hade jag också gjort!

  SvaraRadera
 4. Tindra kan få vara med oss.. Jag kollade när jag kom hem från kvällsfikat hos er, och jag jobbar halvdagar (15-19) den veckan som ni är borta isf. Så vill hon så finns vi några trappor ner.. :) /hanna

  SvaraRadera
 5. ha ha ha lilla Tindra :-p

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt - vi åker till Gran Canaria nästnästa vecka - längtar som bara den efter sol, värme och bad! :)

  SvaraRadera