29 mars 2011

En tand!

Hej allihopa!
Vi har det sa himla bra har nere, kanns konstigt att vi bara har tre dagar kvar har nu.. Juni trivs ocksa men vill INTE sova pa dagarna, igar och i forrgar var det lite kaos nar hon skulle sova, men idag gick det mycket battre. Hon fick sova i skuggan vid var pool, och det passade damen battre. Imorse upptackte vi ocksa en liten tand som tittat fram, sa kanske ar det darfor hon ar lite gnallig.

Nu kanns det som om vi borjar hitta lite har ocksa, varken Erik eller jag har ju nagot super-lokansinne.... Vi har atit god mat bade igar och idag, sa det finns visst annan mat an bara pommes. Stranden ser sa harlig ut, men det ar svart att ta med barnvagnen dit och det kanns inte som att Juni far det tillrackligt svalt dar, sa det far vanta tills nasta resa! Vi har ju tva stora poolomraden sa det ar bra det med.

Idag badade vi alla tre och Juni ar helt tokig i vatten! Hon blir sa glad sa hon plaskar med armarna och bara skakar i hela kroppen haha. Hon far vaaaldigt mycket uppmarksamhet av alla spanjorer! Dom ar verkligen barnkara och trevliga!

Jag hade sa mycket att tanka pa nar jag packade allt till Juni (och Tindra saklart), sa jag glomde bort mig sjalv lite.. For lite klader, inga strompor osv... Provade inte heller min bikini som saklart var 7 storlekar for stor! Min kropp har inte andrats sa mycket av graviditeten forutom mina brost som krympt valdigt mycket... Och da ammade jag ju anda knappt nagot, sa det maste vara graviditeten!

Ska prova lagga in nagra bilder, igar gick det inte..





1 kommentar:

  1. Ser ju jättehärligt ut ! Längtar tills man kan åka med bebisen på semester !

    SvaraRadera