27 mars 2011

Sol o bad

Gud sa harligt vi har det har! Sa fint och bra hotell och perfekt vader, ca 25 grader i skuggan. Hotellet ar jattestort och har tva stora poolomraden, vi har saklart gatt vilse flera ganger haha.

Maten pa restaurangerna ar sader, dyrt och mest friterad mat.. En lunch ute kostar ca 200 kr for mig och Erik. Sa vi ar glada att vi tog med mat pa hotellet!

Juni verkar inte storas av varmen. Men idag var allt sa spannande sa hon ville inte sova, vilken ledde till det forsta riktiga utbrottet pa mamma och pappa. Jag och Erik borjade nastan grata vi med tillslut, ingenting gick, Juni bara skrek (for att hon var overtrott). Men nar vi gick ut och gick med vagnen slocknade hon direkt.. Jag ar sa glad att vi tog den storre vagnen och inte Bugaboon, hon sover sa bra i sin stora vagn!

Gran Canaria ar verkligen fint, stranden ar ganska blasig och det ar stora vagor. Men dar ar vi ju anda inte med Juni.

Igar var det en fest har, som haller pa i ca tva veckor och avslutningen holl pa igar. Det ar det haftigaste jag nagonsin sett! Det var en stor karnaval med lastbilar och massa folk, Erik gissade pa att det var 20 000 personer med i karnavalen, helt sjukt vilken fest! Alla var utkladda och helt galna haha, bade gamla och unga. Festen hette Maspalomas (precis som du skrev Ann-Charlotte), sa ar det oknen har.

7 kommentarer:

 1. Ann-Charlotte28/3/11 09:35

  Härligt att ni har det bra!! Synd att maten har blivit sämre - men det var ju som sagt ett tag sedan jag var där... det var nog när jag var lika gammal som dig! ;-)

  SvaraRadera
 2. åhh så skönt de låter verkligen. ett tips passa på att njut för i borås har vi snö igen :-(

  SvaraRadera
 3. Hej, så skönt att höra att alt är bra med er. Fortsätt att ha en underbar vecka!
  Vi har precis kommit tillhotellet i Fort Lauderdale där vi ska vara tills vi åker hem på söndag.
  Puss o kram til er alla från mamma/mormor. Matte hälsar också.

  SvaraRadera
 4. En hälsning från Tindra till er också! Ni har en sån duktig tjej, även här hemma.
  Igår kväll snöade det ordentligt här i borås så när Rasmus var ut med henne för en sista kvällsrastning så hann nosen knappt ut innan Tindra ruuuuusade in igen och borrade ner sig i soffan med filt:) En riktig mystjej...
  H, R och prinsessan

  SvaraRadera
 5. vad heter hotellet ni bor på?

  SvaraRadera
 6. Vad avundsjuk jag blir när jag läser om sol och bad och sen tittar jag ut genom fönstret och ser grå himmel och lite snö på marken

  SvaraRadera
 7. Hoppas ni har det härligt! Sen när ni kommer hem så är det inte långt kvar till riktig vår! :) ...eller den kanske redan kommit till Borås! :)
  //Cecilia

  SvaraRadera