5 mars 2011

Dagens Juni

Body från Lindex och mössa från Kappahl. Min fina skatt!!

Helgen har ändå gått väldigt fort. I förmiddags så gick jag och Veronika på stan och fikade med våra små. Juni var supertrött och inte på sitt bästa humör. Hon slog även huvudet i en vägg och fick en liten liten bula :(
Jag köpte en mössa åt Juni på Kappahl, man kan även vända på den så blir den randig. Det finns ju så mycket fina kläder som jag vill köpa till Juni, men hon har mycket nu i storlek 62-74, så jag tänker försöka vänta lite och köpa mer sommarkläder istället.

Det är ju ett bra tag sedan Juni var på BVC, och eftersom hon ätit dåligt så blev jag lite orolig att hon inte skulle ha gått upp något i vikt.. Så jag kom på att jag kunde väga oss två tillsammans imorse. Och hennes vikt var 7,4 kg så det var absolut ingen fara, hon har nog nästan gått upp 1 kg sedan sist. Jag står stilla på mina 54 kg, som jag också skrev in mig på när jag blev gravid. Det är nog det min kropp vill väga just nu så det är bara att acceptera. Men jag ska försöka bygga på mig lite muskler så jag blir lite större!

Imorgon blir vi hela familjen här hemma igen och jag längtar SÅ! Det blir nog hämtmat, soffmys och solsidan!

1 kommentar:

  1. Åh, vilken liten sötnos! :) Mössan var jätte fin. Är på jakt efter en ny till Maya, finns den i fler färger?

    SvaraRadera