13 februari 2011

Slut på veckan

Imorse åkte jag och Juni ut på äventyr! Vi åkte nämligen och köpte min (och Junis) drömvagn, Bugaboo Bee. Juni har världens snällaste pappa som gav henne den i alla hjärtans dag present! Nu ska vi bara lära oss hur den funkar...

Vi var också på Media Markt och tittade på en systemkamera. Men den billigaste kostade 5000 kr, och så är dom ju ganska klumpiga. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Min kamera är ju superbra, men den är ju två år gammal så det är klart att det har hänt lite med kompaktkamerorna också.. Kanske ska köpa en lite bättre sån? Jag vet inte riktigt...

Sedan åkte vi hem till Malin och fikade lite, mysigt!! Känns konstigt att vi kanske inte kommer bo i samma hus längre efter sommaren. Nu är det ju inte säkert att det blir så, men det kan bli. Vi är 6 familjer som bor i samma hyreshus, och det är bara vi och ett par till som säkert stannar nästa säsong. Inte ens det är ju helt säkert, inom hockey vet man aldrig! Men vi har iaf ett år kvar på kontraktet. Sedan får vi se vad vi och Eriks agent kommer överens om vad det blir.

Efter fikan så åkte vi ut på hockeyn. Juni var lika snäll som vanligt, mammas älskling! Efter matchen hämtade vi thaimat och åt det i sängen till solsidan. Nu ska vi kolla på Wallander och sedan sova så att vi orkar med veckan!

Spice and Rice


Junis nya fina Bugaboo Bee! Å vad jag älskar den! En helt fantastisk vagn.

Jag ville ha svängbara hjul, och att man kunde ha Juni vänd mot mig, så det fanns nästan inga andra alternativa vagnar. Dessutom är den så lätt och blir jätteliten när man fäller ihop den! Bra för oss som inte har så stor bil.

1 kommentar:

  1. Oj vilken fin vagn! Ser himla smidig och enkel att ha i sin ägo. Va ligger priset på en sådan? /Madelen och Katla

    SvaraRadera