23 februari 2011

Metrobloggen

Av en slump så läste jag att metrobloggen ska läggas ner, och allas bloggar kommer att försvinna! Jag blev jätteledsen, för min gamla blogg är ju där. Och den skrev jag under hela 2010 när jag var gravid med Juni... Så jag tänker inte låta den försvinna! Finns det inga andra alternativ så ska jag kopiera alla inlägg och göra en ny blogg med dem här! Det är ju som en dagbok för mig..

Idag har vi annars haft en väldigt bra dag! Min pappa kom hit imorse och var med oss en stund innan han skjutsade ner oss till stan. Där blev det lunch på Biteline med Anna, pizzabuffé! Jag fick en så fin födelsedagspresent av henne.. Jag blev så glad!

Veckan här har gått så fort! Gud vilka fantastiska vänner jag har.. Anna, Frida, Kim och ni andra... Jag kommer sakna er SÅ mycket! Ni är helt underbara och världens bästa vänner. Tänk att vi fortfarande har så bra kontakt, fast jag bott 85 mil härifrån i 2 år.

Jag kommer också sakna min familj, Juni har ju världens bästa morfar, mormor och mormormors-mor. Men om precis en vecka så är hockeysäsongen slut, och då hoppas jag att vi kan åka hit igen hela familjen.

Visst är han fin min pappa. Och väldigt mörk med tanke på hur blond jag är! Som vi har bråkat och haft det tufft han och jag, och nu är vi så nära varandra och kan prata om allt!

Min paket från Anna, titta vad fint Juni håller snöret.

Så fina! Dom kommer passa bra i badrummet.

Middag och efterrätt hos mormor. Hon hade bakat krusbärspaj till efterrätt, jag rullade hem..

3 kommentarer:

 1. Allt bra? :)
  Jag brukar skriva diskussionsinlägg lite nu och då och denhär gången handlar det om "Homosexuallitet". Söker dina åsikter kring detta så gå gärna in och läs vad jag tycker och tänker om detta "påhitt" och lämna dina åsikter!
  http://saabiina.blogg.se/2011/february/24-februari-11-diskussions-inlagg-13.html

  SvaraRadera
 2. Va tråkigt, samma hände min "dagbok" som jag hade på Lunarstorm...hade skrivit där nästan dagligen mellan 2001-2006. Fick kopiera över allt till word dokument och sedan spara på min dator...så jag kan läsa det när jag vill :-) /Lina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hittade denna sida genom Twitter, det är tydligen ett hjälpverktyg för att du ska kunna flytta din Metroblogg till någon annan plattform!
  http://flyttametroblogg.se/ heter sidan, hoppas det fungerar!
  /Camilla

  SvaraRadera