30 januari 2011

Babbel

Juni sov gott nästan hela tiden.
Igår åt vi tapas på restaurang Babbel. God mat och trevlig personal! Dom kände igen oss och tyckte att Juni hade blivit så stor sen vi var där sist när hon var ca 2 månader.

Jag är så glad att Juni går att ta med sig överallt, vi är aldrig oroliga över att hon ska börja skrika eller så, för det gör hon aldrig. Dom enda gångerna hon verkligen gråtit eller skrikit är när hon blivit rädd. Antingen om vi typ tappat nåt i golvet så hon blivit rädd av ljudet, eller när hon vaknar i sin vagn och varken mamma eller pappa är i närheten... Då måste man ju få ropa lite =) När hon är trött och hungrig har hon ganska långt tålamod.

Nu håller min älskling på med en överaskning och jag vet inte vad det kan vara... Jag tror det är någon slags efterrätt... Spännande!

1 kommentar:

  1. Jag tror att barn som får vara med blir vana och lätta att ha med sig. Både Engla och Elton är jättelätta att ha med sig och de har alltid vart med på allt :-D Endel barn får ju aaaldrig va med på ngt å blir stört omöjliga bara de får följa med till affären!/Lina

    SvaraRadera