3 juni 2011

Byta blogg??

Å jag är så arg på min blogg just nu! Min header är helt borta och jag får inte lägga upp en ny för att allt mitt utrymme är slut??! Jag får köpa nytt står det. Ska jag betala för att blogga? Nä då byter jag bloggportal... Blogg.se kanske? Eller har dom också en gräns på hur många bilder man får lägga upp? Jag tycker det här är jättedumt! Jag tycker om blogspot för det är så enkelt, men jag tänker inte betala för att köpa mer utrymme! Någon av mina 500 läsare per dag måste veta?

3 kommentarer:

 1. Jag har blogg.se och är super nöjd med det. :) Har aldrig varit med om att bildutrymmet är utnyttjat. :S Så jag tror inte att blogg.se har någon gräns. :)

  SvaraRadera
 2. Ja visst har han vuxit, det går så himla fort. Han är en salig blandning av både mig och Mattias, hihi :) Lilldamen din har också vuxit om sig. Älskar att läsa bloggen din och få följa lilla Juni. :) Sötis. Ja men blir det att du byter till blogg.se så är det ju bara att hojta till om du behöver någon hjälp med design m.m. Jag tycker det är hur skoj som helst. Man lär sig mer och mer eftersom. Sen kan man alltid läsa sig till det mesta på internet. (: Tillslut så sitter det. Alla taggar och det. Roligt att pyssla på. Hoppas du får till det hur som helst, trist att inte kunna lägga ut bilder. Allt bra med er annars? Kram till er.

  SvaraRadera
 3. Sundsvall hälsar tillbaka ;)

  Jag gillar blogg.se! Dom har lite strul ibland men att inläggen inte kommer upp eller att kommentarsfunktionen strular, men annars är det en kanonportal tycker jag.

  Kram på dig!

  SvaraRadera