18 maj 2011

Hemmaplan

Godmorgon fina ni!

Igårkväll fick vi åka hem på permis, och om Juni svarar på penicilinet och inte blir sämre så behöver vi inte åka in mer denna gången. Sedan kommer detta följas upp så att hon inte har några skador på njurarna. Nästa undersökningen om några månader går till så att dom sätter kateter och sprutar upp någon vätska för att se om njurarna är täta eller något sådant. Det känns inte så kul, jag fick ju själv kateter när Juni föddes.. Men nu tar vi det när det kommer. Jag är glad att hon fick en feberkramp så att vi åkte in till akuten och detta upptäcktes, annars hade njurarna i värsta fall kunnat ta stor skada.

Inatt har vi sovit bra förutom att lilla damen har velat äta två gånger, inte mycket äter hon men det är ju ändå bra att hon vill ha välling. Hon hade gått ner 150 gram igår så nu ska vi mata henne med smör och grädde ;)
Hon är väldigt trött och gnällig idag min prinsessa, hon vägrade ta penicillinet (som hon älskade igårkväll) och hon vägrade även öppna munnen för sina d-vitamin droppar, och det har aldrig hänt. Men febern hade gått ner så det är ju den vi får gå på. Att hon är trött är ju inte så konstigt.. Jag är också helt slut faktiskt, mest av oron tror jag. Så idag ska vi bara mysa jag och Juni.

Har inte rört min kamera på någon dag nu, men denna bilden är från primärvårdjouren för någon dag sedan. Där blev Juni "friskförklarad" av en läkare som sa att jag skulle vänta en vecka till innan jag skulle ringa igen. Himla tur att jag inte lyssnade på henne!

En majskrok i höger hand, en i vänster hand och en i munnen. Precis som Juni vill ha det :)

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att ni borde göra en anmälan mot den läkare som sa att det inte var något fel. Inte för att hämnas, utan för att minimera risken att något sånt hänger igen.
    Bra att Juni blir bättre i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Menade förstår "minimera risken att något sånt hänDer igen":)

    SvaraRadera