5 maj 2011

Götet

Hej mina vänner.
Vi hade en ganska tuff natt här inatt, eller ja det kanske är vardag för vissa småbarnföräldrar, men vi är så vana att Juni alltid sover. Och inatt ville hon äta kl 1 och kl 5 och sen kliva upp kl 7 = TRÖTT mamma. Hon har ju varit så dålig i magen så det är nog därför hon är extra hungrig.

Kl 9 åkte jag iväg mot Göteborg och lämnade av Juni hos Erik på skolan, kan tänka mig att han blev populär bland tjejerna då :)

Jag skulle till SVT för kläd och hårprovning till Hinsehäxan som jag ska medverka i. Så tråkigt att man inte får visa bilder och sånt innan produktionen är klar och har visats på tv. Kläderna satt som vanligt inte bra och behövdes sys in till mig. Så efteråt åkte jag till IKEA och åt en stor tallrik pommes, beasås och kyckling! Sedan blev det lite shopping där också, lite förvaringslådor bland annat. Inget roligt alltså!

Nu har vi haft en kompis till Erik här på middag. Dom spelade hockey tillsammans både i HV och Timrå, vi bodde även grannar i Sundsvall. Och nu ska han och hans tjej flytta hit och han ska spela här. Så roligt! Tänk vad världen är liten :)

Jag fick våra fotoförstoringar på Juni idag som vi beställde från http://www.fujidirekt.se/ . Måste verkligen berömma dem för superbra service! Så snabba är dom, tror jag fick bilderna 1 eller 2 dagar efter att jag beställt dem. Och för 3 förstoringar och ca 30 vanliga kort betalade jag 110 kr, då hade jag fri frakt men ändå!
Min nya tunika från HM invigdes idag

Nya tavelväggen.

1 kommentar: