25 april 2011

Sista dagen i Sundsvall

Ja egentligen skulle jag ha åkt hem på lördag då jag har en tågbiljett bokad. Men nu blir hemresan imorgon iställe pga mötet med tidningen och filmscenen jag ska vara med i. Men jag kommer nog göra en till Sundsvallsresa inom en snar framtid!

Idag har solen lyst över Sundsvall och det känns som sommar, alldeles alldeles underbart! Jag har ätit tårta hos min mormor, hälsat på Anna och hennes nya familjemedlem Albert, vilket litet charmtroll! Fast han hade inte en chans mot Tindra när dom lekte.

Sedan på eftermiddagen åkte jag ut till pappa lite utanför stan, dom bor i skärgården kan man säga. Så vackert på sommaren! Vi åt god mat som vanligt, och Tindra lekte med nakenhunden Fanny. När jag visade hunden Fanny för Juni så började hon snyfta och blev rädd haha. Trodde inte hon såg så stor skillnad från hund till hund, men hon tänkte kanske "vart har Tindras hår tagit vägen??".

Juni har förresten också börjat sträcka upp armarna efter mig när hon vill bli upplyft, så gulligt och jag blir varm i hjärtat! Min lilla älskling ♥
Juni kan ju inte somna själv i sin säng eller i vagnen. I vagnen går bra om man skakar den ganska mycket. Annars är det famnen som gäller, inlindad i en filt och avskärmad så att inget kan störa haha. Så nyfiken på livet är hon min lilla skrutt.
Ikväll så fick min mamma prova få henne att somna i hennes famn, jag tänkte att det kan ju vara bra att testa. Men det var helt omöjligt! Juni låg och pratade med mamma i säkert 30 minuter. Så jag tog henne och på under 1 minut så sov hon! Mamma och pappa är bäst tycker Juni ♥ Jag känner inte alls att jag vill lämna bort henne ännu. Det skulle bara inte kännas bra, och vill att den sista hon ser innan hon somnar ska vara jag eller Erik.
Sååå söt!

Albert tog en tupplur

Dom var lika goda som dom ser ut!

Fina slottet

Min plutt och älskade pappa!

1 kommentar:

  1. Härligt inlägg! Hoppas ni får en bra resa hem, även om det är trångt just nu... Kramar

    SvaraRadera