24 april 2011

Juni Viola Isabella

Hej mina fina vänner!
Det har blivit lite sparsamt med blogginlägg denna helgen då vi minst sagt har haft fullt upp! Idag döptes ju vår lilla solstråle. Vi har haft en helt fantastisk dag! Jag hade aldrig kunnat tro att dopet skulle bli så bra!

Dagen började tidigt imorse, vi lagade tre stora sallader med bland annat salami, parmaskinka, melon, vindruvor, valnötter och lite annat smått och gott. Vi gjorde all mat själva, med mycket hjälpt från nära och kära.

Kl 11.30 befann vi oss i lokalen bredvid kyrkan som vi skulle ha fika och mat i efter dopet. Temat gick i vitt och rosa, så vi pyntade med vita dukar, rosa servetter och ballonger och rosa rosetter. Min favoritfärg!
Kl 13 började dopcermonin och jag var faktiskt lite nervös. Vi tågade in i kyrkan med en glad Juni och gudmor Anna. Juni var glad genom hela dopet, och blev inte ens ledsen när prästen höll henne och blötte hennes huvud. Hon bara plaskade i vattnet lilla gumman ♥
När bästa Micke sjöng "himlen är oskyldigt blå" (som Erik valde) och "sång till frihet" så fick jag kämpa för att hålla tårarna borta, det var så vackert! Juni sjöng med både då och i psalmerna. Tänk att jag och Erik har fått just Juni som vår dotter. Jag är så himla lycklig!

Efteråt så blev det fika i församlingssalen med alla 35 gäster. Vi hade gäser från olika håll i Sverige, både Älvsbyn långt upp i norr och från Ljungby i söder. Tänk att alla åker så långt för vår lilla prinsessa! Jag är så glad att alla våra syskon och bonussyskon kom, att Tim och Martina hann komma hem från Thailand, att min farmor, Junis gudfar och Eriks familj åkte så långt och att alla andra kom givetvis!

Så, tack alla underbara vänner och familj för att ni gjorde Junis dop så vackert! Det är verkligen en dag vi kommer minnas!

Här kommer lite bilder från dopet.Älskade lilla Juni ♥

Mina kladdkakebollar och presentpåsar till gästerna

Presentöppning med min mormor och Junis fina farmor

Kims halsband var så himla gott

Här trivdes Juni bra!

4 kommentarer:

 1. Så fint så fint! Grattis lilla Juni på dopdagen :)

  SvaraRadera
 2. Fina bilder syster! Är det med den nya kameran? :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder! Härligt att allt gick bra och att ni fick en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Så fantastiskt fina ni är!

  SvaraRadera