7 april 2011

Bra dag!

Det blev en riktigt bra dag idag ändå. Så mysigt på öppnis med bland annat Veronika och lilla Moa. Juni gillade nog sångstunden bäst som vanligt.
Det är lite svårare att göra saker nu när hon är äldre, nu måste jag verkligen planera dagen efter hennes sömn. Jag kan inte åka iväg till öppnis om hon inte nyss har sovit, för sova där skulle hon aldrig göra. Då skulle hon bara bli jättearg och vi skulle få åka hem. När hon var yngre så somnade hon ju bara när som helst i min famn, vad vi än gjorde! Samtidigt så hon har ju mycket mer utbyte av sånt nu när hon är äldre.. Innan var det mest för min skull, att få komma ut och träffa andra mammor.

Nu ska jag sortera alla tuuuusen kort från Gran Canaria. Är ni också såna som knäpper kort hela tiden utomlands? Jag är verkligen värsta turisten haha!

Förresten, jag har sett på big brother några gånger nu, och undrar om det bara är jag som blivit gammal och pryd, eller om det faktiskt blir värre och mer patetiskt för varje år som går? Jag tycker det är så pinsamt hur dom håller på så jag kan knappt titta på det...


Haha, jag skrattar så mycket åt dessa kort...

1 kommentar:

  1. ha ha ha instämmer...riktigt sött och komiskt! /L

    SvaraRadera