11 mars 2011

Vår


Imorse så gick jag och Juni ner mot stan och stadsbiblioteket där det är sångstund varje fredag. Mycket mammor, pappor och barn, jättemysigt var det! Juni älskar när det är andra barn runt omkring henne, och jag känner verkligen att både hon och jag blir rastlösa av att bara sitta hemma en hel dag.
Det ska bli så roligt nu när Erik är hemma mer och kan följa med på sånt ibland. Jag ser hur bra kontakt han och Juni har fått på bara den här veckan sedan säsongen slutade. Juni har också somnat hos Erik tre kvällar i rad nu, och det var omöjligt innan.

Efter sångstunden gick och fyra andra mammor och åt lunch på tant grön. Juni var enda tjejen så hon hade fyra äldre killar att leka med, tur att mamma var med :)
Hemlagade köttbullar åt jag. Juni ville givetvis äta samtidigt.. Kommer ihåg att dom sa på föräldrarutbildningen att man gärna skulle äta samtidigt som barnet, men vem gör det egentligen? Inte vi i alla fall, om vi inte måste. Då blir det verkligen ingen matro. Sen kommer vi såklart att göra det när hon är lite äldre!

Vädret är så himla konstigt just nu. Imorse var det så fint vårväder och fåglarna kvittrade. Jag tog Junis tunna mössa och mina solisar åkte på. När vi gick hem ca 3 timmar senare så toksnöar det och känns jättekallt! Men det är nog typiskt vårväder.
Vi skulle egentligen gå och fixa pass till Juni idag, men nu tror jag vi får skjuta på det till måndag. Det stod max 5 arbetsdagar så då borde vi hinna få det tills på fredag nästa vecka. Troligtvis så åker vi ju sen efter nästa helg.. Ikväll ska vi boka resan :)
Det syns inte riktigt på bilden, men det öser verkligen ner snö!

1 kommentar:

  1. Härligt med vårväder! Vi hade lite bar mark en vecka men idag snöade det tung snö, cirka 10cm. Kul...

    SvaraRadera