8 mars 2011

Tidig morgon

Godmorgon!

Å vilket fint väder vi har här idag, det börjar verkligen bli vår nu!
Vi har börjat få lite tidigare mornar här hemma. Juni vaknar varje morgon kl 6 och vill äta, sedan somnar hon om ganska fort, på typ 10 minuter. Men hon vill inte sova så länge till då, mellan 7-7.30 tycker hon sen att det är morgon.. Inte som förut kl 10-11.. Före 7 kliver jag inte upp för då är det natt tycker jag. Hon får vara vaken om hon vill, men då ligger vi kvar i sängen! Det spelar heller ingen roll om hon somnar kl 18 eller 21 dagen innan, hon vaknar samma tider ändå lilla skruttan.

Ett tag var Juni väldigt mammig och pappig, ingen annan fick hålla i henne, och det började redan i julas när hon bara var 3 månader. Men nu går det mycket bättre att sitta i någon annans knä, och att jag och Erik inte alltid är precis jämte. Det är bara på kvällarna när hon ska sova som hon är lite svårare, då är det bara jag som gäller och inget annat funkar för lilla damen. Men så får det vara just nu och det är nog väldigt vanligt tror jag.. Oftast är det ju mamman som är mest med bebisen på dagarna och då blir det nog så.

Nu sover hon igen i alla fall och när hon vaknar ska vi åka till öppna förskolan i Kristineberg. Det är oftast den vi går på.
Jag måste även boka klipptid idag, mitt hår ser allt annat än bra ut just nu. Det är svårt att hitta en bra frisör tycker jag. I Sundsvall hade jag samma i flera år, och här hittade jag också en bra men hon är mammaledig just nu... Någon som har ett bra tips på frisörer i Borås?

Ikväll börjar slutspelet i elitserien, så ikväll ska vi äta godis och titta på Junis farbror Johan som spelar i Linköping, heja Linköping!

Ha en underbar dag mina fina läsare!

Vår nymålade vägg.

1 kommentar:

  1. Ja, jag ångrar nästan att jag inte beställde en till. Men var osäker på storlekarna så får bli mer nästa gång :)

    Hoppas du haft en bra dag!

    SvaraRadera