1 mars 2011

Tapas

Vi har haft en mysig kväll på Babbel. Vi åt tapas och jag drack ett glas rött till. Juni var lite gnällig, och ville inte somna.. Så hon fick vara vaken. Jag tror att hon känner att jag blir lite stressad när vi är ute bland folk och hon börjar gnälla, och då vägrar hon sova ännu mer. Hon skriker ju inte, men hon pratar argt haha.
Så det blev ingen sen kväll där, men lika bra var det.

Nu ligger vi i sängen och ska sova. Vi har haft en riktigt lugn och skön treårs-dag! Jag hade dock lite svårt att äta köttet på Babbel.. Idag när vi åkte från Öppnis så såg jag en slaktbil, och i den genom de små fönsterna såg jag en liten rosa gris... Fy vad jag tyckte synd om den! Just då kände jag bara att jag aldrig mer ville äta kött.. Men det är ju så gott! Svårt att vara både kött- och djurälskare!

Imorgon spelar Erik sin sista match för säsongen borta mot Malmö. Sedan är hockeyn slut för deras del. Skönt tycker jag och Juni. Nu får vi ha våran älskling hemma lite mer.Snälla pappa kunde inte låta bli att ta upp lilla Juni när hon pep liiiite inne från sängen...

2 kommentarer:

  1. Skönt att få ha honom hemma lite mer nu :-) Grattis på er dag, förresten! Har nog glömt att säga det :-)

    SvaraRadera