28 februari 2011

3 år av kärlek

Imorgon firar jag och min älskling 3 år tillsammans!
Imorgon för exakt tre år sedan träffade jag min älskling. Vi träffades på en krog i Sundsvall, vi sa bara hej till varandra den kvällen.

Min kompis pappa var massör i Timrå IK, så hon sa att det var en riktigt bra kille. Jag kommer också ihåg en gång i Sundsvalls tidning när det stod att Erik var en riktig svärmorsdröm men inte hade någon flickvän... Så jag skickade iväg ett mejl på facebook. Vi mejlade lite under veckan, och på helgen så visade det sig att vi båda skulle gå ut igen. Vi träffades då på Svenssons igen och pratade för första gången på riktigt. Jag följde med Erik hem eftersom han bodde mitt i stan, och så pratade vi hela natten. Och efter den dagen så flyttade vi i princip ihop, kärlek vid första ögonkastet, ja!

Jag kommer ihåg att Erik skulle åka hem till Ljungby bara en vecka efter att vi träffats. Han kom då helt oplanerat till mitt jobb (jag jobbade på dagis då). Där stod jag iklädd overall och stora gummistövlar, och så ser jag Erik komma. Med sig hade han dessutom sin bror Johan och hans flickvän. Jag skämdes så mycket för vad jag hade på mig haha.

Nu har vi alltså varit tillsammans i tre år, tänk vad vi har hunnit med mycket!

Tack älskling för att du delar allt fint med mig. Du är min bästa vän och världens bästa pappa till Juni!
 

3 kommentarer:

 1. Gulligt skrivet.
  I mars har jag och Anton varit tillsammans i 6 år, känns helt galet. Vart tog tiden vägen? ;)

  SvaraRadera
 2. Vi har också varit tillsammans i tre år idag (/träffades för tre år sedan)! Den 29 närmare bestämt, det var ju skottår då.

  SvaraRadera
 3. Åhh jag kommer ihåg den kvällen när vi var ute! Tre underbara år, grattis till er! :) Många kramar

  SvaraRadera