6 februari 2011

Jag vill ha sommar!

Fy vilket grått väder det är ute! Tindra tycker inte ens att det är kul att gå ut.. Hon går bakom mig hela tiden när vi går bort från vår lägenhet. Men när vi vänder så är hon 3 meter framför oss.. haha!

Nu ska vi snart åka iväg på en Me and I träff, får se om vi kommer hem med lite kläder till Juni. Egentligen är det inte så mycket hon behöver just nu, hon har 62 på kläder nu och vi har ganska mycket i 68 också.

Så snart måste jag väcka min lilla prinsessa för lite mat.
Smakisarna går riktigt bra för oss nu! Juni älskar allt hon får, verkligen ALLT! Just nu ser det ut ungefär såhär för oss, tiderna varierar verkligen!!

6.30 ersättning 200 ml, sedan somnar vi om och vaknar typ kl 9.
10.30 en burk mat + en halv burk fruktpuré + vatten
14 ersättning 200 ml
17.30 gröt + fruktpuré
21.30 200 ml ersättning (oftast i sömnen, vi tar upp henne och ger då om hon inte är vaken). Jag vill att hon får i sig 5 mål om dagen minst...

Juni somnar allt mellan kl 18-23 på kvällarna.. För oss spelar det ingen roll utan hon får somna när hon vill, hon är inte så gammal än så jag känner inte att jag måste styra hennes sovtider. Igår sov hon t.ex mellan 16-19. Och då somnade hon inte förrän ganska sent på kvällen. Eftersom Erik mest är hemma på kvällarna så är det bara kul om hon är vaken då så dom får ses.
Nu är han på bortamatch så ikväll får vi klara oss utan honom..
Erik i Tylösand i somras!

Haha vad jag skrattar åt den här bilden.. Jag gravid i vecka 29. Syns det att jag är gammal gymnast?!

2 kommentarer:

  1. Å va jag blir imponerad av att ni fått sånna rutiner på maten...här har vi fått in middagsmål men har så svårt att få till gröten :-/ Gud..blev även mäkta imponerad av bilden :-D/Lina

    SvaraRadera
  2. Haha sånn jäkla rolig bild!

    SvaraRadera