11 juni 2011

Prommis och barnvakt

Hej mina vänner!

Imorse tog vi en riktig sovmorgon till kl 9. Juni har två nätter i rad bestämt sig för att öva på sin krypteknik, kl 4... Inte så uppskattat av mamma och pappa faktiskt. Kanske sover hon för mycket på dagarna, men jag tror snarare det beror på att hon tycker att det är så kul att krypa. Nu kryper hon riktigt bra på alla fyra, och fort går det!

Vi måste vara med och passa henne hela tiden, för då och då uppkommer lite farliga situationer. Vi har barnsäkrat lite smått här hemma. Bland annat såna plastgrejer i kontaktuttagen så att hon inte får in fingrarna. Grindar saknar fortfarande och det måste vi köpa!

Nu ska vi storstäda här hemma och sen ikväll blir det tacomys. Vi får även sällskap av Junis lilla kompis som är någon månad äldre. Vi ska nämligen få prova på hur det är att vara tvåbarnsföräldrar ikväll, spännande! Apropå tvåbarnförälder så tycker jag att vi knappt hann få ut Juni innan många började fråga när syskonet kommer. Vi är dock väldigt överrens om att vänta ett par år. Vi är ju ganska unga och vill hinna med utbildning och sånt först. Och så vill vi hinna njuta massor av Juni ♥

Om några dagar så kommer det hända lite saker med min blogg, men det får ni veta då :)

Hoppas ni har en bra helg och njuter av sommaren ♥

Juni reser sig upp mot saker, men sen slänger hon sig bara åt nåt håll..

Hon pillar i kontakten..

Och stoppar hundmat, stenar, godisar och ALLT ALLT ALLT i munnen! Sötaste busungen i världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar