8 juni 2011

Hej bloggisar

Juni har haft en tuff dag, men oj vilken kämpe hon är! Vi älskar dig så mycket Juni, och vi är sååå stolta över dig!

Undersökningen Juni gjorde idag går till så att man sprutar in en kontrast i blodet som söker sig till njurarna, och som sedan syns på röntgen.

Så imorse när vi kom till sjukhuset så fick Juni emla-salva på fyra ställen där dom sedan skulle försöka sätta en nål och en plastslang.
Efter en stund när salvan hade verkat fick vi träffa en mindre trevlig sköterska. Hon slet bort tejpen som Juni haft ovanpå salvan, så redan där var Juni jätteledsen. Sedan höll hon hur hårt som helst i Junis lilla arm, och var inte ett dugg pedagogisk eller försiktig. Juni skrek i panik hur länge som helst när dom försökte hitta ett kärl, så tillslut började jag också att gråta. Det gjorde så ont i mig att hålla fast henne när hon grät så att hon knappt kunde andas, och bara sträckte armarna efter mig och Erik. När detta äntligen var klart fick vi åka ifrån sjukhuset i några timmar för att sedan komma tillbaka för röntgen.

Det kändes som att Juni blev lite chockad och väldigt trött det först besöket. Hon ville inte ha någon lunch, utan sov i ett sträck tills vi skulle dit igen. Jag och Erik hann äta en god lunch på stan och jag hann även med lite shopping.

När vi kom tillbaka fick hon ligga i en säng som dom blåste upp runt omkring henne, så att hon inte kunde röra sig så mycket. Hon fick ligga där i 20 minuter och kolla på Teletubbies och det gick superbra! Vi fick inga svar på hur njurarna såg ut, det får vi av hennes läkare här i Borås om några dagar.

Nu blir det en myskväll här hemma. Imorgon ska vi till djurparken på dagen med mammagänget. På kvällen ska jag på vipkväll för Nelly.se´s outlet här i Borås med alla hockeytjejerna.

Juni fick en ballong som plåster på såren, den var riktigt poppis!

13 kommentarer:

 1. Vad hon är duktig lilltjejen :) Uscha för sånna där människor inom vården.

  SvaraRadera
 2. Jenny och Aron8/6/11 20:10

  Stackars Juni. Fick tårar i ögonen när jag läste om dagen. Hoppas nu att resultatet visar att allt är som det ska.

  SvaraRadera
 3. Hihi, den kommer nog när du miiiinst anar det ;)

  Och stackars lilla Juni då!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt är som det ska med värdena så hon får vara frisk sedan...(:

  Sv: Jo de är jättesöta valparna, men jag tycker pappisarna är finare (: Tindra är ju så himla söt (:
  Tack så mycket!:) Din blogg är också fin!(:

  Skrev jag att man kan flytta över inlägg från Blogspot till Wordpress?(: Är själv inte helt nöjd med Blogg.se, och det går inte att ladda upp bilder via mobilen där. Tror att man kan göra det på Wordpress, men har aldrig provat...
  Jag hoppas att det löser sig med den blogg du har nu så du inte behöver byta igen (:

  SvaraRadera
 5. Nej fy, börjar nästan gråta av att läsa att lilla Juni hade det så hemskt. Så nu sitter jag och Peter (läste upp det för honom också) och är arga på vissa inom vården ;-)

  Stor kram till er familj!

  SvaraRadera
 6. Hej! :) Jag har själv haft problem med det men precis lärt mig. Vill du ha både text och foto där?=)

  SvaraRadera
 7. För det första så måste du gå in på "arkiv" och sedan "bilder". Där laddar du upp den bild du vill ha. Vilken storlek den ska vara får man pyssla lite med. När du har laddat upp den kan du klicka på bilden så den hamnar i ett eget fönster. kopiera då den webbadressen. Så går du in i "design" sedan i "kodmallar".

  SvaraRadera
 8. När du väl är inne på kodmallar så ska du bläddra ner tills du ser taggen < div id="side">. Spara den taggen men raddera allt under den ända ner till < div class="nav">. låt alltså den taggen också vara kvar och radera det som stå emellan dessa två som jag skrivit. (=

  SvaraRadera
 9. sedan skriver du in följande efter först nämnda taggen, den med "side" i. Efter den ska du skriva img src="skrivadressentillbildenhär"> och kopiera in webbadressen till bilden där. Då ska bilden finnas på din profil. Vill du ha text under så är det bara att börja skriva under. Kom ihåg att skriva in
  så fort du vill byta rad i din text, eller om du vill få avstånd mellan bilden och texten tex. vill du alltså ha längre avstång får du kanske sätta 3 br taggar på rad. Hoppas att det fungerar för dig nu, annars får du hojta till så förklarar jag mer om jag rört till det hela. (: Inte svårt alls när man väl gjort det en gång. Lovar.

  SvaraRadera
 10. oj glömde ett tecean innan Img src. sätt den här < framför så fungerar den. Ett tips, om du har photoshop eller tex paint.net eller annat bildprogram. Jag har gjort hela profilen som en bild. Så text och bild är en och samma bild. då är det bara att skriva under bilden i själva bildhanteringsprogrammet. (: lättsammare tycker jag att få det snyggt och som man vill ha det. Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Hej! Har läst din blogg sedan du va gravid (hittade den på familjeliv) och tycker den är super bra! Läste om er utlandsresoa och nu på söndag ska vi åka till Rhodos, är det något speicellt ni tyckte va bra att ha med sig osv?
  Hoppas allt är bra med lilltjejen nu.

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Ja Oliver skulle nog bli lite kär i Tindra också. Han är könsmogen nu dessutom :D

  Hur är det med lilla Juni, läste precis detta inlägget? Har hon något knasigt med sina njurar?

  Kram!

  SvaraRadera