30 maj 2011

Trött Tindra

Här började dagen kl 6.30, men nu börjar vi vänja oss.. Vi går ju inte upp då, utan ligger och myser i någon timma. Juni sover så mycket på dagen så nätterna blir kortare.. Hon är lite sen i sin sömn, alltså hon sover lite som en bebis fortfarande, dvs mycket! Dagen blir i alla fall lång när den börjar tidigt, och vi hinner med mycket kul! Så i förmiddags åkte vi till öppna förskolan med några mammakompisar och sen hämtade vi pappan på högskolan för lite lunch!
Jag fick nyss ett gott skratt när Erik skulle byta blöja på Juni. Hon är helt omöjlig att få att ligga stilla, hon vänder sig till mage eller ställer sig på alla fyra så det är supersvårt att tvätta henne haha. Som en lien säl är hon ♥

Nu sover Juni igen och jag ska packa lite traderakläder. Så skönt när det flyter på smidigt.. Jag sålde några saker igår, fick mejl imorse att det var betalt, och nu ligger dom på brevlådan!

Denna puffen köptes egentligen till Tindra men hon hatade den.. Tills Juni började ligga i den, då blev det plötsligt Tindras favorit med haha.


Klappa händerna

1 kommentar:

  1. Levis sover också som en liten nyföding. Idag slog han till exempel till på 3 timmar i sträck på förmiddagen. :)

    SvaraRadera