31 maj 2011

Tack älskling!

Imorse låg det ett kuvert på köksbordet som det stod Line på. I det låg ett dataskrivet brev, och i brevet stod det att jag var världens bästa flickvän som ställt upp så mycket under hockeysäsongen och skolan... Och att eftersom det mest bara blev tentaplugg på morsdag så skulle jag få en överraskning ikväll istället.

Så jag fick sitta på övervåningen en timma ikväll, och när jag kom ner så var stod en trerättersmiddag framdukad. Tusen tack älskling, jag blev så glad! ♥ Jag var lite deppig innan då jag sett fram emot en Sundsvallsresa till helgen. En nära vän ska ha dop för sin lilla dotter och jag har längtat så mycket efter att vara hos min pappa på landet. Men nu ska Juni till Drottning Silvias barnsjukhus i början av nästa vecka för undersökning av njurarna. Så det blir för dyrt att köpa helt nya tågbiljetter då mina inte är ombokningsbara. Men min prinsessa går ju först i alla lägen!

Rosévin och jordgubbar till förrätt


Ryggbiff, färskpotatis, beasås, en god sallad...

Efterrätten bjöds även våra grannar in på. Den hade Erik gjort på nya Kesella hallon, med blåbär och hallon på, nyttigt och riktigt gott!

4 kommentarer:

 1. Haha ja men det håller jag med om! Brösten är nog det enda som jag faktiskt kan ttta på och tänka "oj vad jag saknar hur dom såg ut innan graviditet och amning :P

  SvaraRadera
 2. Ja, jag är från Åre och Årechokladen är ju såå god!

  Och vilken man du har! Förstår att du blev glad och hoppas det "tröstar" litegranna!

  KRam!

  SvaraRadera
 3. Gud så fint gjort ! Det måste gjort allting mkt lättare om du kände dig lite nere !

  Kram !

  SvaraRadera