15 maj 2011

Sjukling

Hej på er!

Här hemma har vi en sjuk liten prinsessa! Igårkväll när jag skulle gå ner och lägga henne så såg jag hur konstigt hon andades, hon flämtade liksom. Så jag vågade inte lämna henne ensam i sovrummet. Febertermomentern visade på 41 grader, så jag ringde sjukvårdsrådgivningen direkt. Dom bad mig ge Ipren, då det tydligen har mycket bättre effekt än alvedon (hon hade nämligen fått en alvedon för bara någon timma innan). Så efter 45 min när sjuksköterskan ringde tillbaka hade febern gått ner till 38 grader.

Så vi sov hela natten till kl 9 imorse, jag som hade ställt in mig på en riktigt jobbig natt.. Då hade hon fortfarande lika hög feber 40,6 grader. Så idag består dagen av mys! Juni äter och dricker bra så det är ju bra.

Juni har varit ett otroligt friskt barn (jag som trodde att hon skulle bli sjuk jämt bara för att jag inte kunde amma), så detta är första gången jag ser henne riktigt sjuk. Dessutom var både jag och Erik mycket sjuka som barn.. Men det verkar inte ha gått i arv!
Igår fick jag höra en jättehemsk sak som hänt några bekanta till oss. Det fick mig att känna mig så tacksam att graviditen gick så bra och att Juni föddes frisk. Det är så lätt att ta sånt för givet..

Nu kommer Junis gudmor hit en stund. Anna är världens bästa och jag vet att jag kan ringa henne vilken tid som helst på dygnet! Tack för att du finns ♥

Ikväll blir vi nog ensamma här hemma jag och Juni. Men till veckan har vi mycket planerat bara Juni blir frisk. Vad ska ni göra ikväll? Kanske titta på finalen i hockey som Sverige är med i? Det ska nog inte jag göra, men jag hoppas att dom vinner :)

Hoppas ni har det bra och har haft en bra helg!
Kramar

Min sjukling som mest har legat i sin vagn idag med snutten och katten.

Så här stökigt blir det när man är ensam med en sjuk bebis :) Den stora Mimmipigg var Juni livrädd för haha :)

1 kommentar:

  1. Min Moa blev sjuk första gången när hon var 8 månader. Då blev hon förkyld. Och ja, det är länge utan att bli sjuk. Och jag kunde inte heller amma, så det har inte så mycket med det att göra ;-)

    Krya på sig!

    SvaraRadera