8 maj 2011

Hoppas inte..

Jag sitter här med dunkande huvudvärk och en tjock hals, fryser gör jag också. Men jag har absolut inte tid att bli sjuk för nu till veckan åker jag och Juni upp till Sundsvall igen. Och som vi längtar! Det kändes knappt som vi hann vara där sist när det var dop, tiden bara sprang iväg. Vi har inte bestämt dag än utan tar bara en sistaminuten resa i början av veckan.

Idag har vi varit på stan med Eriks föräldrar. Tyvärr är allt stängt i Borås på söndagar.. hur kan det vara så i en så pass stor stad?! Vi åt i alla fall en god sallad på Viskan (som typ alltid har öppet) och sedan en glass i stadsparken, riktigt mysigt. Juni har dock inte riktigt varit sig själv men det är nog för att hon också är lite sjukis.
Idag har hon också smakat på både gräs och löv, svårt att hinna med att stoppa henne för hon är SÅ snabb!

Ikväll är det tacos som står på menyn, och jag hade faktiskt bara tänkt ligga och kurera mig medan killarna fixar maten. Tacos är väl en maträtt som alltid är gott? Både som vardagsmat och till fest! Mums. Nu tycker nog ni att jag är lite konstig, men jag har faktiskt banan i mina tacosar haha!
Jag är så himla glad över min nya kamera som är med mig överallt. Nu ska jag bara köpa eller ladda ner något fotoredigeringsprogram så är jag nästan fotograf sen ;)

Haha ser ni dom vita benen som sticker fram bakom oss?!

Vårt allt ♥

2 kommentarer: