13 april 2011

Nytt i badrummet

Hej mina vänner!
Idag är en mycket bättre dag än gårdagen. Vissa dagar kan allt bara kännas grått och hopplöst, sedan nästa dag är det glömt och man mår mycket bättre! Precis som Romanique sa "Det är så hela tiden, man måste ha dalar för att känna hur bra man har det ". Och så är det ju =)

Idag har jag varit med några mammakompisar på förmiddagen. Vi åt lammfärsbiffar, klyftpotatis och tzatsiki till lunch. Mums! Jag är egentligen inte så förtjust i lamm, men det var helt ok!
Juni verkar ha fått tillbaka sina sovrutiner på dagarna. Så skönt för henne, min duktiga tjej! Hon sover ute på vår allmänna balkong, men jag lämnar vår ytterdörr öppen, så är hon bara två meter bort.. Och Tindra hör henne bara hon rör på sig. Så hon behöver aldrig ligga vaken och undra var jag är! ♥

När Juni vaknar så tänkte jag ta en promenad till ett gym i närheten och prata lite med dom om olika alternativ till gymkort. Känner att jag behöver bygga upp min kropp med lite muskler. När jag säger att jag ska börja träna så säger många "men du behöver ju inte träna som är så smal!!!". Men det är ju inte därför jag ska träna, tvärtom, för att biffa på mig lite!

Igår lämnade jag tillbaka skötväskan jag köpte på Polarn och pyret. Det kändes inte som jag fick plats med alla mina saker. Erik hade ett presentkort på Stadium som han fick i vintras när han blev matchens lirare. Så vi gick dit och tittade, och dom hade marinblå och röda Adidasväskor, så en röd Adidasväska blev det för mig!

Nu ska jag äta lite mellanmål, iskallmjölk med fruktmusli, äter det flera gånger om dagen! Gör ni också så att ni plockar ut det goda ur muslin? Typ frukten och dom goda puffarna.. Det gör jag, så när det är halva påsen kvar så är det inget gott kvar så då slänger jag den haha. Erik blir tokig på mig!

Mina tre nya favoriter! Färgbomben var så bra! Likaså Tresemme Balsam och nagellack från Mavala i färgen Toulouse.

Ny skötväska.

Juni sov 3,5 timmar ute på balkongen idag

3 kommentarer:

  1. Ett bra tips som hon kan önska sig är pengar till framtiden, Så gjorde vi till Vincent. Vi Öppnade ett konto som alla fick kontonr till så fick de sätta in pengar om de ville.

    SvaraRadera
  2. Ha ha, jag är tvärt om när det gäller müslin. Jag köper utan minsta lilla frukt alls. Det får verkligen inte smaka sött... = )

    SvaraRadera
  3. Jaa...Tiden går skrämmande fort! man får verkligen ta vara på allt:)

    SvaraRadera