11 april 2011

Emmaljunga

Ny vecka och nya möjligheter! Jag har en mindre rolig vecka med ONT i min mage, har inte haft den sortens magont på typ två år, så varför måste det komma tillbaka?? =)

Juni somnade kl 20 igår och sov utan att vakna en enda gång till kl 6.30 imorse, jag sov också hela natten utan att vakna en enda gång.. Det händer inte ofta. Så då får man väl ta att gå upp halv sju..

Jag och Juni har nyss varit på Babyprossen och tittat på vagnar, funderar på en Emmaljunga Nitro City. Den är ganska liten och smidig, och har fullt liggläge som lilla damen verkar vilja ha!

Ikväll kommer Oscar hit och ska bo hos oss i veckan, då han väntar på en ny lägenhet här i Borås.. Kanske får vi lite barnvakt till Juni på köpet!

Nu ska jag kika lite på tågbiljetter, vi har nämligen börjat planera vår sommar lite! Längtar så mycket efter att få komma hem och umgås med min familj ♥

3 kommentarer:

 1. Idag har vi bytt vagn till en emmaljunga ozone =) känns jätte bra, är redan jätte nöjd med den!

  SvaraRadera
 2. Det låter bra med en extra barnvakt :)

  SvaraRadera
 3. Han har inte provat vagnen än, men jag tror att han kommer att gilla den för att han är så nyfiken. Jag är helt kär i den iaf. Känns som ett mycket bra köp. Det jag ska infarskaffa är en sittdyna för att spara på klädseln.

  Hade inte ni en Bugaboo bee eller vad heter den rosa? Eller sålde ni den?

  SvaraRadera