3 april 2011

Gnäll!

Idag är det söndag och sista dagen på vår ledighet. Imorgon börjar Erik skolan och träningen igen, och vi ska tillbaka i våran vardag. Det är också april och jag hoppas att våren är påväg hit!
Imorse fick jag veta att våra vänner Olof och Tove blivit föräldrar till en liten prins! Massor med grattis från oss! Längtar tills vi får träffa er!

Den här månaden är det mycket som händer inom hockeyn. De flestas kontrakt går ut den sista april, så nu är det många som skriver nya kontrakt.. Igår var vi och fikade med tre andra par, och tyvärr kommer nog ingen av dem vara kvar här till nästa säsong. Det känns jättetråkigt faktiskt! Ingen av Eriks bröder har heller något kontrakt till nästa säsong, jag skulle önska att båda kom hit! =)
Det är också mycket hemligeheter, man får höra saker men det är inte offentligt och kontrakten är inte påskrivna.. Så det är lika bra att säga att man inget vet så fort någon frågar, så att man inte råkar försäga sig. Skönt är det i alla fall att vi har ett år till här, så vi kan slappna av lite. Jobbigt att inte veta var man ska flytta, vilken lägenhet man ska få, vilka nya vänner man kommer umgås med och vilken lön man ska leva på. Såklart är det spännande också, men just nu med Juni och allt så känns det skönt! Jag trivs också väldigt bra här i vår lägenhet och i Borås.

Vi har haft en ganska tuff och intensiv dag här hemma. Tyvärr så var det inte värmen som gjorde Juni extra gnällig.. Det kan vara någon utvecklingsfas, förkylning eller den lilla tanden som tittat upp. Något är det i alla fall, för vi känner verkligen inte igen våran lilla prinsessa.. Hon gnäller ca 80 procent av sin vakna tid, sover typ ingenting på dagen och varje gång hon ska somna så gråter hon.. Stackars liten! Kanske är det någon som känner igen sig i detta?
Hon sover i alla fall lika bra som vanligt på natten (inatt mellan 22-9.30) och det är vi tacksamma för.
Jag är också glad för att Erik är hemma så att vi kan turas om att underhålla lilla skruttan. Mycket annat finns det inte tid för just nu.
Jag hade tänkt skriva en sammanfattning om vår resa till Gran Canaria, men det får bli någon annan gång..

Det har hänt så himla mycket i Junis utveckling de senaste två veckorna så det kan nog vara därför hon är så här..
Juni...
♥ blåser och bankar på allt. Och så härmar hon mig och Erik om vi gör det..
♥ knyter sina händer som att hon ska be ungefär, och så bankar hon på sakerna med händerna knutna.
♥ byter hand när hon håller i leksaker.
♥ står upp med jättelite stöd från oss, det har verkligen kommit supersnabbt!
♥ har fått sina första utbrott på mamma och pappa!
♥ har fått jättebra finmotorik, hon tar tummen och pekfingret och drar i snören och pillar på lappar.
♥ ÄLSKAR att titta på sig själv i spegeln, det absolut bästa som finns!

Juni har hittat finmotoriken

Tröttis

3 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska ta med dig bröderna Andersson och komma hem till Timrå/Sundsvall :)

    SvaraRadera
  2. Vad söt hon är lilla Juni!

    SvaraRadera
  3. För 24 år kände jag en söt liten baby som inte tyckte om att sova. Men nu gör hon nog det.

    SvaraRadera