24 mars 2011

Rolig natt!

Hej mina vänner!

Å vilken kväll vi hade igår! Jag var så nervös innan jag åkte till Göteborg. Jag visste inte alls vad jag skulle göra, eller hur länge vi skulle hålla på. Jag kände nästan att jag ångrade att jag tackat ja.. Men Erik peppade mig och sa att jag skulle vara så glad när jag väl hade gjort det och satt i bilen på väg hem. Och så rätt hade han! Jag känner mig faktiskt lite stolt som vågade göra det! Och jag tror att det är viktigt att övervinna sin rädsla lite då och då. Det är nog då man utvecklas!

När jag kom dit så fick jag håret och sminket fixat i över en timma. Filmen skulle utspela sig på 60 talet, så jag var både sminkad och klädd efter det.
Vi var 23 stycken statister, men det var bara jag som hade en särskild roll. De andra var lite allt möjligt kan man säga..
Vi höll till i ett stort varuhus med massa butiker, och kunde inte börja filma förrän allt var stängt kl 20. När dom sa att vi beräknades vara klara kl 4 på natten höll jag på att dö haha. Trodde aldrig det kunde ta så lång tid med en liten reklamfilm, men kl 04.30 var vi äntligen färdiga.. Hon som sminkade mig berättade att när dom spelar in långfilmer, så får dom igenomsnitt 3 minuter färdig film per dag! Tänk en hel dag och natts filmande för bara 3 minuter färdig film!

Allt var SÅ noga och genomtänkt, och varje scen togs om ca 15 gånger. Regissören var så snäll och duktig, men verkligen perfektionist! Jag blir inspirerad av såna människor, som brinner för det dom gör. Och inte nöjer sig förrän det är perfekt.
Flera av dem jag jobbade med igår var ganska vana, och hade jobbat med t.ex. Irene Huss och Johan Falk filmerna. Jag kände mig allt annat än van haha, men jag kom in i allt ganska snabbt.

God mat hade vi ingen brist på, smörgåstårta, Subway smörgåsar, en god sallad och massa godis och cola fick vi under kvällen. Det var nog mest det som höll oss vakna!

Tyvärr får jag inte berätta så mycket mer om filmen.. Men den kommer att visas på tv4, kanske bara i södra Sverige, någon gång i vår.
Ganska trött och sliten var jag när jag satte mig i bilen, jag hade 7 mil att köra hem till Borås så kl 5.30 la jag mig i sängen. Känner mig lite bakfull idag nästan. Så ikväll går jag och Juni och lägger oss samma tid tror jag.

Min lilla prinsessa snorar, hostar och nyser ännu mer idag. Men ingen feber och nästan lika pigg som vanligt, så jag hoppas det går åt rätt håll nu så att vi kan åka till Gran Canaria imorgon... Hoppas hoppas hoppas! Jag har längtat sååå mycket...4 kommentarer:

 1. Åhh, jättenyfiken på vad du gjort för reklam! Du måste säga till när den ska börja gå eller nåt :D

  Och gud vad fin du är!!!!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig blogg du har! Hihi, ja bebis och en vovve är ju mycket jobb som det är :) Även om mopsar är vääääldigt underbara. Hihi. Kram!

  SvaraRadera
 3. Snygging! Snyggt hår och make up :) Spännande vännen!

  SvaraRadera
 4. HOppas Juni mår bättre imorrn så ni kommer iväg!! ha en underbar resa! kram

  SvaraRadera