7 februari 2011

Thai Silk

Å vad tiden går fort.. Om drygt en vecka blir våran prinsessa 5 månader!
Nu kan hon så många saker, det känns som hon lär sig nya saker varje dag! På rygg ligger hon aldrig nu, det tar en sekund så ligger hon på magen. Hon snurrar runt på golvet och sträcker sig efter sina leksaker. Hon lyfter också upp rumpan som att hon vill krypa men hon kommer ingenstans..
Hon kan inte riktigt sitta själv, men hon börjar bli väldigt stadig.
För bara några veckor sedan hade vi aldrig hört Juni skratta, och nu tokskrattar hon hela tiden. Mest när hon ser sig själv i spegeln!

Hon är inne i en period när hon också helst vill vara i min eller Eriks famn... Och bli underhållen såklart! Det räcker inte längre att få sitta med när jag sitter vid datorn... Hon är så himla nyfiken och ska se allt! Som sin mamma :)

Det känns som att hon är i en "mellanperiod" alltså hon vill ta sig till saker men hon kan inte riktigt än.. Därför vill hon helst bli buren så att hon får upptäcka saker. Så idag har jag sminkat mig, hängt tvätten, städat osv med Juni på ena armen... Lite jobbigt ibland, men det är nog som sagt bara en period, sen kan hon ta sig till saker själv.

Idag har hon också varit väldigt gnällig.. Vet inte riktigt vad det är. Kan vara magen, eller tänder kanske? Känns som att alla med barn som är ca 3-8 månader skyller på tänderna så fort barnen är gnälliga, vi med alltså, haha :)

Lunch på Thai SilkErik, Juni och farbror Oscar!

1 kommentar:

  1. Ja, så fort jag sa att Benji började dregla massor och gnälla lite då och då när han var elva veckor gammal sa folk "ja då kommer tänderna snart". Nu när han är 23½ vecka så ser vi minsann inte ens en skymt av tänder än ;-)
    Det händer ju så himla mycket i deras liv när de är så här små, klart att det blir för mycket och att de gnäller ibland :-)

    SvaraRadera