8 februari 2011

Sundsvall

Imorse vaknade vi kl 9 när Erik skulle gå till skolan, och Tindra till Oscar. Hon går med Erik dit ibland eftersom det ändå är på vägen till skolan, så slipper jag gå ut med henne på förmiddagen.

Jag och Juni tog det bara lugnt och struntade i öppna förskolan imorse. Känns som att alla barn och vuxna runt omkring oss är sjuka just nu. Så jag kände att vi kunde stanna hemma för säkerhetsskull. Juni har ju aldrig varit sjuk än och hon får gärna vänta lite med det också..

Efter lunch så åkte vi på föräldrarutbildningen. Juni hade bara sovit ca 30 min på förmiddagen mellan typ 10-10.30, och var sedan vaken tills vi åkte från föräldrarutbildningen kl 14.30.. Det är nog rekord för henne i att vara vaken! Då somnade hon iaf innan vi hann till bilen och hon sover än.
Det märks att hon är så nyfiken nu så hon har väldigt svårt att sova när vi är bland andra barn och på nya ställen.

Jag sitter och planerar en resa hem till Sundsvall nu. Inte så lätt att hitta en bra vecka när Erik både kan skjutsa och hämta mig från tåget. När dom har träningar eller matcher så får dom ju aldrig vara borta eller komma sent. Så det gäller att pricka in rätt dag och tid. Jag åker ju från Göteborg också för att slippa så många byten..
Jag känner också att jag har så mycket här nere så det är inte bara att åka när som helst. Mammagrupper, BVC, läkarbesök och såklart min älskling, är ju här i Borås!

Snart är i alla fall hockey säsongen slut, den 2 mars, om dom inte ska kvala uppåt eller neråt, och just nu ser det inte ut som så. Ska bli skönt att få en paus i all hockey, och få åka iväg på en resa för första gången med Juni.
Jag tycker det är jättekul att titta när Erik spelar, men innan vi träffades hade jag ungefär gått på 3 matcher i hela mitt liv. Så jag är inte så hockeyintresserad från början, som många annars verkar tro när man är tillsammans med en hockeyspelare.
Jag vet inte exakt vilken plats dom har i serien, jag vet inte vad en iceing är, jag vet inte riktigt vilka lag som spelar i allsvenskan... Det enda viktiga för mig är att Erik tycker det är kul, har ett bra lag, en bra tränare som t.ex. inte kastar saker på dem om det går dåligt (ja många tränare verkar inte vara helt friska), och INTE blir skadad igen. Sen hur många mål, speltid osv han gör är oviktigt för mig bara han är nöjd.Gör inte mitt misstag och blanda ny hundmat tillsammans med den gamla maten om du inte är SÄKER på att hunden gillar den nya sorten. Den gjorde nämligen inte Tindra.. Så nu tar hon en stor tugga, lägger ut hela tuggan på golvet och äter sedan upp dom bitarna hon gillar.. Så nu har vi en hel hink med blandad "god"  och "äcklig" mat... Känns ju dumt att slänga allt men jag har nog inget val, om jag inte vill sitta och plocka ut dom "goda" bitarna...

1 kommentar:

  1. Nej fy, hoppas Juni klarar sig som sagt. Benji blev ju 5½ månad innan hans första förkylning. Ändå skönt att han är så pass stor, då tål de ju mer. Och småttingar klarar ju högre feber än vi gör. Jag är ju helt slut om jag har över 38 grader nu, men Mamma sa att när jag var liten skuttade jag runt i sängen och sprang kring i hela huset när jag hade 40 graders feber, så som liten tål man ju mer :-)

    SvaraRadera