1 februari 2011

Öppnis och föräldrarutbildning

Imorse hade vi sovmorgon till kl 9, sedan åkte vi på öppnis för att träffa alla mamma- och bebiskompisar.
Efter det så hann vi precis hem och äta för att sedan åka tillbaka och vara med på föräldrarutbildningen. Idag handlade det om barnolycksfall... Mycket som var bra att ha färskt i minnet!

För några dagar sedan berättade Erik för mig om ett tvprogram han sett som handlade om hur dom slaktar kossor, sedan dess har jag inte kunnat äta kött... Får se när det vänder...

Nu ska jag baka lite för imorgon får jag och Juni lite besök! Och när Erik kommer hem ska vi iväg på fika ikväll igen. Konstigt att jag inte är jättestor så ofta som jag fikar ;) Det är nog alla långa barnvagnsprommenader som förbränner alla bullar och kakor.
Jag skulle vilja ha en sån Bumbo-stol till Juni. Hon är inte tillräckligt stadig för att sitta och äta i en vanlig barnstol. Så just nu äter hon i babysittern... Vet ni hur länge man kan använda Bumbon?

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är en ganska kort tid som man kan använda den för sedan när de kommer att vilja röra sig så kommer de inte tycka att det är särskilt kul att sitta nedklämd där. Men under den tiden det funkar så verkar det vara en bra stol. Men jag tror att hon kommer att sitta bra i matstol om bara en månad eller så. Jag skulle satsa på en begagnad som man dessutom kan sälja för samma pris igen så har man den ju gratis medan man använder den.

    SvaraRadera
  2. tilda var i och för sig ganska stadig för sin ålder, men i början kändes ju matstolarna så stora, så då brukade vi rulla ihop tex en handduk eller filt och lägga runt henne. Så att hon satt lite mer "fast" i matstolen. Fast det kanske ni redan har testat?
    bumbostolen var ett ganska onödigt köp för oss, Tilda lärde sig sitta själv ganska snabbt så vi använde den ett jättekort tag bara, och vi matade inte henne i den(fast det borde ju fungera att göra det). Under den lilla perioden hon använde den så var den ju väldigt bra iaf, fast egentligen spelade det ingen roll för tilda om hon satt i babysittern elelr bumbon:P. Så det beror på om man tycker att det är värt dom pengarna för en kort period:)

    SvaraRadera