25 februari 2011

Fredag

Min bästa dag är ju som ni vet fredag! Jag vet inte varför egentligen, för jag är ju mammaledig så alla dagar ser ju ganska lika ut. Och Erik har ju inte direkt nåt vardags- 7-16 jobb.. Men det är nåt speciellt med fredagar ändå!

Jag trodde ju att jag hade sett min sista hemmamatch för denna säsongen, men där hade jag fel! Ikväll spelar dom sin sista match hemma mot Uppsala (Almtuna). Så ikväll blir det hockey för oss..
Imorgon är Erik hemma och det ska bli så mysigt att bara umgås. För sedan åker dom på roadtrip till Sundsvall och sen Malmö för att spela sina sista två matcher. Nästa helg åker dom på lagresa till Köpenhamn över helgen, men sen blir det INGA fler hockeyresor på länge =)

Nu sitter Juni i sin gåstol, fast hon når inte ner till golvet.. Men hon älskar ändå att sitta i den. Jag bara väntar och väntar på att hennes små tänder ska titta fram, men än syns dom inte till. Hon kliar så mycket i munnen, och dreglar hur mycket som helst haha. Lilla gumman!

Vet inte vad vi ska hitta på annars idag. Packa upp lite och hoppas på att våran vagn kommer hit med taxin. Den försvann ju igår på flygresan. Det var SAS vi reste med..

Tusen tack Camilla för tipset om hur man kan flytta Metrobloggen!
Tindra är aldrig mer än någon meter från Juni. Om vi är uppe i vardagsrummet och går ner så följer Tindra alltid med, men om vi lämnar Juni uppe så stannar hon kvar.. Hon är en extra-mamma!

Oj vad det kliar i munnen..

1 kommentar: