11 januari 2011

Utomlands

Vi funderar på att åka utomlands, antingen direkt efter säsongen eller mitt i sommaren när Erik har semester. Jag vill att det ska vara varmt, men inte för varmt för Junis skull. Mellan 25-30 grader typ. Och inte för långt att flyga då jag är väldigt flygrädd... Undrar var man ska åka? Någon som har ett bra tips?!

När jag var gravid i vecka 31 så var vi på Rhodos. Helt underbart var det! Jag mådde aldrig dåligt av värmen som många andra gravida gör.

Jag som tjockis

Min snygging

Med prinsessan i magen


Min fina lillebror!!

1 kommentar:

 1. jag har ett jättebra tips, vi har redan bestämt oss:)

  Vi åker till cypern i slutet av aug början av sep i två veckor. medelhavet är ju väldigt varmt mit i sommaren så vi tycker att det är lagom att åka när sommaren är slut här.

  Hittade ett helt perfekt hotell där så det var det som avgjorde!
  vi har ju så mycket krav nu när man har barn, vi vill ha barnvänliga sandstränder, hotellet ska ligga vid stranden, barnvänliga lägenheter(hotellrum är ju väldigt osmidigt när man har barn)
  nackdelen var att det var lite dyrt men jag har letat som en dåre och inte hittat nått annat som vi tkr var lika bra.
  här är en länk till hotellet http://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-resort-spa-sandy-bay

  Det som gör det där hotellet så bra förutom läget är att dom har särskilda lägenheter för om man har småbarn -Happybaby lägenheter.

  Jag blev helt såld när jag såg vad fina dom lägenheterna var, då finns allt man behöver till småbarn, skötbord, barnstolar, vagn, bumbustol m.m..och man får en egen markterass på markplan med staket med grind. perfekt iaf när man har barn som börjat kunna gå eller krypa.

  här kan du se bilder och läsa om happybaby lägenheterna: http://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-resort-spa-sandy-bay/happybaby

  SvaraRadera