14 januari 2011

Åkpåse

Juni ska få en ny åkpåse men jag vet inte riktigt vilken sort.. Jag funderar på en voksi. Vet inte om den är så bra så det är värt dom pengarna, den kostar ca 2000 kr... Annars gillar jag bugaboos åkpåse! Jag vill iaf att den ska vara rosa!

BugabooVoksiElodie

3 kommentarer:

 1. Nisse har en bugga åkpåse den e jätte bra fast den funkar inte så bra när han har liggdelen den e bättre när man byter till sitt delen.

  Kramizzar

  SvaraRadera
 2. Vi har Voksin och jag älskar den. Vi har ju också hund så det är superskönt att bara kunna lägga ner Alfred i påsen, helt utan ytterkläder. Han är minst lika varm, om inte varmare när man kommer in. Det blir ju ett antal promenad varje dag så det är skönt att slippa klä på och av. En mössa är allt som behövs! :)

  Hoppas ni hittar någon som NI blir nöjda med! :D

  SvaraRadera
 3. Ann-Charlotte15/1/11 09:09

  Vi hade Voksin till Alfred när han var liten, och det var superbra då man (precis som Maria med sin Alfred skriver!) inte behövde några ytterkläder på
  sig i den när man skulle på promenad. Enkelt!

  Voksin har ett väldigt bra andrahandsvärde också, om du vill sälja den sedan. Så då får du tillbaka en del av pengarna. (Men Bugaboon kanske också har ett bra andrahandsvärde?)

  Hoppas att ni har det bra - kram!!

  SvaraRadera