15 december 2010

Smakisar..

Å vad jag längtar tills vi får börja ge Juni smakportioner och gröt... Hon är så krånglig med flaskan och vi vet inte varför. Hon är hungrig men hon bara gråter så fort hon får flaskan i munnen. Och vi har testat ALLT!! Vissa gånger går det helt ok, men som imorse grät hon i typ en halvtimma, och sedan somnade hon av utmattning... Då hade hon bara fått i sig typ 60 ml, och hon ska äta mellan 130-160 ml per gång helst...

Det ser ut som att hon inte gillar flaskan, för när jag ger henne nappen blir hon nöjd. Men bara i någon minut för sen upptäcker hon ju att det inte kommer nåt ur nappen. Och vi har testat alla sorters flaskor så det är inte de heller... Jobbigt är det iaf, mest för henne såklart!

Så nu längtar jag tills hon får börja med gröt och se om hon gillar det bättre.

Nu blir det hockey iaf! Heja BHC.
2 kommentarer:

 1. Hej Caroline!

  Linn, Milles mamma här. Kom ihåg när Mille var mellan 3-6 månader att han krånglade lite med flaskan - tänderna. Ibland kan det skava lite mot där det är ömt, nappen har dom så ofta så dom kommer på knep att suga gott på dom ändå.. Jag lade honom på sidan för att flaskan skulle hamna annorlunda i munnen.. Testa! Funkar det så funkar det :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Sofia, Idun & Ylva15/12/10 21:00

  Hej

  Sofia med tvillingarna fr mammagruppen här.

  Mina har krånglat ibland med flaskan, de vill ha men ändå inte. Fått höra från olika håll att de kan ha ont i halsen, att de då skulle va jobbigt att svälja ner maten och även ont öronen, att de gör ont att gapa för dem och suga. De finns ju de som har mycket problem med exv öroninflamation.
  Våra små verkar bara inte vilja ha ersättningen eftersom att amma funkar men ring till BVC och fråga nu innan jul så om de är något så slipper hon ha ont. Bättre kolla en gång extra!

  SvaraRadera