20 december 2010

OBS!! Långt och gnälligt inlägg!!

Precis när jag skulle lasta in juni, tindra och packning i bilen för att hämta Erik, så spyr juni över hela henne och mig. Skyndar mig att byta om på oss och springer ner till bilen. Glömmer stänga av vindrutetorkarna så jag fick in massa snö i bilen. Det snöade också inne i bilen från fläkten..

Hämtar Oscar, Mats och Erik i hallen. Vi åkte alltså fyra vuxna, en bebis med barnstol, en hund, min bautaväska, Mats och Eriks packning, alla mats julklappar, och en barnvagn i våran lilla volvo... JA det var trångt! Oscar fick nog amputera benen sen...

Tåget skulle gå 10.42, och kl 10.35 sitter vi fast i en bilkö 500 meter från tågstationen i Göteborg. Vi hoppar ur bilen och springer i bilkön med tindra i barnvagnen, all packning och Juni på armen. 10.41 kliver vi på tåget.. Jag har astma för jag har inte sprungit på ca 1 år... Och inget astmasprej med mig..

Vi sätter oss bredvid en gubbe utan tänder med två stora hundar. Tindra är livrädd! Gubben berättar att han också haft en papillon men att hans hundar råkade bita ihjäl den.. Sånt som händer säger han och skrattar. Inte konstigt att tindra satt och skakade!

Men nu är vi på tåget och påväg mot svallet

3 kommentarer:

 1. Ibland ska man ändå ha tur. Tur att ni hann med tåget vill säga...

  SvaraRadera
 2. Ne stackare fy vilken gubbe, skönt för er att ni kom på tåget i alla fall. hoppas den fortsatta resan har gått bra och att ni kommer fram som ni ska.

  kramizzar

  SvaraRadera
 3. hej ! tur att ni hann !! Jag undrar hur du reser med din lilla ? Ska åka tåg efter nyår till gbg och har 2månaders bebis och två hundar. Reser du med bilbarnstol, eller har du henne i liggdelen på vagnen ? god jul ;) mvh nathalie

  SvaraRadera